|

Bună. Deci eu momentan sunt în Germania. Și am comandat ceva de pe Amazon o comanda mica de vreo 10 euro cu cardul am plătit, sau nu știu dacă am plătit 100%. Pentru ca eu nu aveam bani pe card. Am verificat după asta dacă am bani pe card și nu aveam. Dar chestia e ca când am dat comanda. A acceptat. Și S-a golit coșul de cumpărături. Ok, după am mai dat o comanda cu o suma mai mare și a acceptat și aia. Am folosit numele meu și datele cardului meu. Acum. chestia e ca nu știu ce sa fac. Dacă sa accept comanda sau nu. Dacă o accept o sa îmi vina amenzi sau mai rău să vină politia acasă doamne ferește. De aia va cer sfatul. Poate ca voi știți ceva. Aștept răspunsuri.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Vanessa,

Comanda nu se va livra pana cand nu exista o confirmare a platii, iar aceasta nu exista avand in vedere ca tu nu aveai bani pe card.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Produsele de pe Amazon le primesti, de ce sa nu le accepti? Vei plati dupa prin contul pe care il vei primi prin factura pe care o vei primi la cutia postala. Oricum politia nu vine atat de usor pentru 10 euro si nici pentru 500 euro, pana sa ajungi la asta, e cale lunga.
Ca sa ajunga politia la tine, trebuie sa ai o datorie mult mai mare. Adica, tu ai luat de 10 euro de pe site si din contul tau nu au putut sa traga banii, desi produsul ti-a venit si ai "n" motive de nu iti poti plati facturile de fiecare data vin plicuri cu instintarea de plata prin contul lor. Suma de 10 euro se va dubla si la un moment dat, in timp, poate ajunge si pana la 700-800 euro. Atunci va veni instintare de la tribunal sa te prezinti pentru a comunica cum sa platesti in rate datoria. Daca si pe asta o ignori de mai multe ori, suma creste si abia atunci politia intra pe fir si te ia in arest. Nu poti spune ca se face inchisoare, sunt niste pensiuni speciale (amplasate in afara curtii a inchisorii) cu oamenii datornici si stau atatea zile pana isi achita datoriile la stat. Acolo nu esti tratat ca infractor si nici dupa ce iesi nu ai cazier. Dupa ce iesi de la "racoare" din vila ai datorile sterse. Sunt prieteni apropiati care au patit chestia asta in Germania, care mergeau la munca si dormeau in acele pensiuni de langa inchisoare.

Asa ca nu te mai panica atat de tare si stai fara nici un stres. Ia-ti comanda si o achiti dupa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Cum plata nu a fost facuta, comanda nu este finalizata. ca atare, trebuie s aintrii din nou in amazon si sa finalizezi plata, ca produsele sa-ti fie trimise.
Cel mai rau lucru care ti s \e poate intampla cand lasi comenzile neplatite, este ca amazonul sa-ti blocheze contul.
Dar, intai verifica contul bancar sa vezi daca nu cumva, au scos plata mai tarziu, din cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Înțeleg. Dar treaba e ca. A acceptat. Deci nu știu Cum dar a acceptat am dat confirma și după care a apărut confirmat scris cu verde. După aia s-a golit coșul și am revenit la pagina de Amazon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnaMaria50):

Nu-i adevarat. Am comandat la fel ca cel care a pus intrebarea si mi-au venit facturi dupa de plata prin contul lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează