| Haarpdaap a întrebat:


Ma poate ajuta cineva?
Mi-a fost raportat contul de Facebook de catre niste copii, si cei de la Facebook mi-au spus sa le trimit poza cu chipul meu pentru a identifica identitatea.
Am trimis poza si acum astept raspuns de la ei.
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi/ indicatii?
Pot recupera contul?
Mai stiti o altă metodă?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

Ora De Net
Răspuns Apreciat de Editori
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă nu se rezolvă situația, trimite-le o poză a actului de identitate (se acoperă CNP-ul și adresa), pe urmă o atașezi formularului lor. Și așa, vei reuși recuperarea contului.
În felul acesta, le trimiți "o poză" care cuprinde absolut tot ce îi interesează.
Cum ai procedat acum, e cam nesigur. Degeaba le-ai trimis o poză cu chipul tău, dacă la profil aveai o floare (de exemplu) fiindcă nu se poate face dovada identității. Să sperăm, poate că au alte idei acum. În ultimul timp, au făcut mereu schimbări. Observ că încearcă mereu lucruri noi...

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

In principiu, Administratia FB-ului cere sa trimiti un act de identitate care are si poza, nu doar 1 poza.

| Haarpdaap explică (pentru Violleta2022):

Mi-a cerut o singură poza si era doar un loc pentru o poza.
A spus sa trimit o poza cu chipul meu. Atat. Nu mi-a zis nimic de nici un act de identitate.

| Haarpdaap explică (pentru Violleta2022):

Nu mi-au cerut nici un act de identitate. Doar poza cu chipul meu. Si era doar un slot pentru o poza. Nu erau 3 cum sunt de obicei.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Haarpdaap):

Atunci, asteapta sa treci de verificarile lor si sa-ti elibereze contul.