| Dragne_Paula_1994 a întrebat:

Ma poate ajuta di pe mine cineva cu o problema legata de adresa de e.mail? Cand incerc sa ma conectez imi apare verificare prin codul trimis prin mesaj. Ideea este ca eu nu mai folosesc acel numar si nu stiu cum sa fac.

| Ora de net a răspuns:

Buna, Paula,

Incearca sa accesezi Yahoo Sign In Helper. Daca nu reusesti sa iti recuperezi contul in acest fel, atunci exista posibilitatea sa nu il mai poti recupera.

Pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ si numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Actualizeaza aceste informatii periodic.

Ora De Net
5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă nu faci ceva încât să recuperezi cartela cu nr respectiv, vei pierde accesul la cont.
Când îți faci o adresă de email, pe lângă nr. de telefon, ți se cere să adaugi una sau mai multe adrese de yahoo, care va ajuta la recuperarea contului. Dacă tu ai omis aceste amănunte, din păcate nu mai ai ce face...

| Dragne_Paula_1994 explică (pentru floresdemayo):

Problema este ca nu imi cere alta metoda de recuperare...nu merge alta ..doar nr de telefon mi.l cere. Multumesc frumos

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca numarul de telefon chiar ti-a apartinut, dar actualmente cartela este activa, insa detinuta de altcineva, suna si roaga persoana sa-ti dea codul, pe scurt, la obiect. Daca nu, in sectiunea Help, a Yahoo, poti cere ajutor.

| Dragne_Paula_1994 explică (pentru anonim_4396):

Numarul de telefon a fost al meu si nu mai este valid pentru ca am avut abonament si l.am inchis de tot. Multumesc frumos