anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună! Se pot falsifica conversatiile pe Instagram? De exemplu sa para ca ai vorbit cu o persoana cand tu nu ai facut asta. Cu tot cu numele si poza ta de profil?

6 răspunsuri:
| Anonimul151 a răspuns:

Din ce știu există aplicații de genul asta pentru farse. Instalezi aplicația pui o poza la destinatar și la expeditor și poți scrie mesajele și la expeditor și la destinatar ca și cum ar fi o conversație normala pe insta.

Cauta pe google play: Funsta- Post and direct prank. Vei găsi destul de multe aplicații de genul. Cea menționată e un exemplu.

Asta e singura modalitate probabil de a face ceea ce vrei tu.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru Anonimul151):

Exista vreo metoda de a mi da seama daca s-a folosit aceasta aplicatie? Ideea este ca am primit niste screenshoturi cu conversatii dintre o fata si iubitul meu. Acea fata mi le-a trimis. El spune ca nu a vorbit niciodata cu ea si nu stie ce se intampla. Cum as putea afla mai multe?

| Anonimul151 a răspuns (pentru miraeeeeeeeeee):

Doar dacă ai șansa de a-i cauta prin telefon când el este în alta parte sau nu este atent. Altfel nu cred ca poți afla... El oricum, pentru a se salva poate șterge când vrea conversația pentru că bănuiește ca vrei sa afli cumva dacă este adevărat sau nu.

Dacă o cunoști pe acea fata ( în viața reală), ai putea sa ii spui sa îți arate pe Instagram nu cu screenshoturi. Adică sa te întâlnești cu ea ( deși pare ciudat ). Alta soluție habar n am...

| Elen96 a răspuns (pentru miraeeeeeeeeee):

Buna, am pățit și eu fix la fel acum 2 zile. Am primit screenshoturi cu conversații dintre o fata și iubitul meu și la fel el spune ca nu a vorbit niciodată cu ea și nici măcar nu o găsește pe Instagram. M-am supărat ft tare pe el și acum suntem certați. Chiar nu stiu ce sa cred.

| Celula44 a răspuns:

Se poate falsifica orice tip de conversatie online