|

Buna seara, TPU! De cateva zile ma confrunt cu o problema la laptop. Intr-o zi, cand l-am deschis, am vazut ca se modificase desktop-ul, in sensul ca diversele fisiere pe care le aveam salvate in aceasta "zona" disparusera iar imaginea background ului era alta. Apoi, in momentul in care am accesat chrome, mi se cerea parola de la contul de google, de asemenea am patit si pentru Facebook, yahoo, etc. Practic, era ca si cum mi-as fi instalat windows-ul din nou si stiti cum este la inceput, trebuie sa te loghezi pe fiecare aplicatie/site pe care o/il accesezi cu ajutorul unui user si parola (Facebook, yahoo, etc). Am tras eu concluzia ca e posibil ca windows-ul sa-si fi facut singur update, spun singur pentru ca eu nu am facut click pe niciun buton referitor la acest lucru. M-am impacat cu ideea asta si am inceput sa ma loghez cam pe peste tot unde mi se cerea, de la contul google la contul de dropbox. A doua zi, cand am deschis laptop-ul, am observat ca nicio modificare nu se salvase, practic de fiecare data cand deschid laptop-ul trebuie sa o iau de la capat, cum ziceam si mai sus, e ca si cum imi instalez tot soft ul in fiecare zi. E destul de enervant sa stau de fiecare data cand deschid laptop-ul sa fac aceste modificari pentru ca a 2 a zi sa nu mai fie salvate. Care credeti ca este cauza acestui lucru? Multumesc frumos!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu nu ai nici o treaba cu bateria bios, de oarece bateria mentine ora si data exacta a bios-ului, tu in momentul in care dai sa inchizi laptop=ul atunci toate fisierele ti se salveaza, ori ai ceva virus mai grav in laptop ori ai probleme mari la hdd, de oarece nu mai e capabil sa salveze fisierele windows

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bateria bios nu mai tine si prin urmare nu se retine informatia din cache. Schimba-i bateria, odata ce tu te-ai logat, si i-ai dat sa ramai conectat, si el nu a ramas, singura solutie si singura problema de altfel este bateria BIOS, care o schimbi la un service, nicidecum tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa schimbi user-ul pe pc ) la mine a mers)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează