| cristinuuu2525 a întrebat:

Buna! Stie cineva daca e ok sa folosesc spotify premium mod apk? Cunosc persoane care sustin ca nu li s-a intamplat nimic rau in legatura cu telefonul, dar totusi vreau sa fiu sigura de asta. Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

La câte aplicații de gen am folosit eu de gen "mod" pentru acces premium...nu ai tu idee. Pics Art spre exemplu, MxPlayer, Zedge, aplicații de editat video, pentru creare de documente în Word, jocuri. Adevărat ca nu toate aplicațiile sunt sigure. Eu de 6 ani folosesc bitdefender și in caz ca aplicația este suspectă de ceva, bitdefender atenționează și recomandă ștergerea. Dacă bitdefender scanează ca "sigur", atunci aleluia.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Iar primul lucru pe care îl fac după ce descarc o aplicație din magazin play și observ ca are funcții limitate ( pentru suplimentar trebuie sa plătești), caut alternative de aplicații. Unele funcționează, altele nu. Iar spotify premium nu cred ca va funcționa pentru ca nu vei putea sa te loghezi în cont. Am testat și eu spotify premium "mod". Asta mai demult. Nu a funcționat.

| Chicken91 a răspuns:

Depinde de unde iei aplicatia. Recomand sa arunci un ochi aici https://www.reddit.com/r/Piracy/wiki/megathread/mobile_apps_and_repos/