|

Buna!

Stiu ca daca ai doua conturi de Facebook cu care te conectezi de la acelasi calculator, iti vor aparea sugestii de prieteni pe care-i ai pe celalalt cont.

Acest lucru e valabil si pentru Twitter, daca ai doua conturi? Stie cineva?

Ma contrazic cu cineva si am nevoie de parerea cuiva care stie sigur acest lucru.Multumesc!

| a răspuns:

Bună!

Depinde foarte mult de algoritmul pe care îl folosește Twitter. Facebook înregistrează foarte multe date de navigare și atunci algoritmii săi recunosc imediat când același cont este folosit de o singură persoană. Din păcate nu poți știi exact pentru Twitter sau alte platforme până nu încerci - aceste companii nu fac publice felul în care funcționeaza mecanismele lor.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

În legătură cu FB, știu că așa e. Dacă mai multe persoane folosesc același dispozitiv pentru a-și face cont, fiecare va primi ca sugestie de prietenie, prietenii celorlalți.
Pe Twitter, nu stiu. Nu am cont pe acolo. Dar ca să afli, e simplu. Îți poți face un alt cont, sau il faci pe numele fratelui/tatălui tău și vezi dacă se intâmplă la fel.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Despre Twitter nu stiu. Dar despre Fb, da. Iti vor apare prietenii la sugestii si, chiar celalalt cont al tau. Alege un nume la intamplare, intra pe un cont cu acel nume, in cateva zile iti va apare acel cont la sugestii