|

Buna TPU! Ati auzit de Site-ul Koxbank.com? Acesta este un Site Real sau Fals? Am aplicat pe acest site, pentru un Credit de 10.000 euro pe 5 ani, la Banca Koxbank care pretinde ca ar fi din Franta, in urma discutiei avute cu cei de la aceasta Banca. Dar pe Internet sunt info ca acest Site, ar fi in Statele Unite. Eu nu stiu ce sa mai cred pentru ca cei cu care am vorbit doar prin mesaje, vorbesc putin ciudat si ei spun ca sunt foarte seriosi si voi primi sigur creditul de 10.000 euro daca voi plati mai intai o Taxa de Transfer international de 229 euro, urmand ca imediat sa primesc cei 10.000 euro pe Card. Koxbank.com este Real? Si Banca Koxbank chiar exista in Franta? Pentru ca urmeaza sa semnez un Contract cu acestia si nu sunt sigura daca e o Banca corecta care chiar imi va da acesti bani 10.000 euro. Momentan nu am Semnat nimic doar am aplicat la ei pe Site si am fost informata ca mi s-a aprobat Cererea de Credit, dar trebuie sa platesc Taxa de Transfer international de 229 euro. Daca aceasta Banca chiar exista si este corecta, eu doresc sa platesc acea Taxa, pentru a-mi trimite banii, dar si Contractul! Ce parere aveti? Aceasta Banca este corecta? Si imi va da cei 10.000 euro daca platesc Taxa de 229 euro? Sau vor sa ma insele? Sincer eu nu stiu ce sa mai cred cand am sunat la telefon vorbeste o persoana pe franceza! Aceasta Banca isi face reclama pe Olx. ro si asa am aflat si eu de Banka asta care pare suspecta. Va rog sa verificati Siteul Koxbank.com si sa ma anuntati si pe mine ce informatii veti avea despre acest site pentru ca eu le-am dat Datele personale celor de la Koxbank.com si sper sa nu-mi faca credit fals pe numele meu daca Banca este falsa! Aceasta Banca spune ca ofera Credite in intreaga lume fara prea multe conditii si fara verificare in Biroul de Credit. Sincer mie imi pare ceva in neregula cu aceasta Banca, sper ca ma puteti ajuta, cu o parere sincera! Nici macar nu m-au intrebat ce salariu am si zice ca mi-a aprobat 10.000 euro la mesaje imi vorbeste in romana si ei zic ca mesajele sunt traduse automat iar ei sunt francezi. Le-am cerut un Translator roman dar ei zice ca nu au! Ce parere aveti despre acest site Koxbank.com? Este Real sau fals? Ati mai avut si Dumneavoastra situatii similare? Va multumesc.

31 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
30 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta se numeste "escrocheria nigeriana".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru danbnz):

Ba da, e o forma de http://en.wikipedia.org/wiki/Advance-fee_scam

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru danbnz):

Da-mi o adresa de email te rog să-ți trimit Contractul e la banca aia fantoma simi zici ce parere ai e Real sau fals! Multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

Am primit Contractul de la banca aia fantoma! Da-mi o adresa de email să-ți trimit Contractul sa-mi zici dacă e Real sau fals! urmează să-l semnez! Si vreau sa fie ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca voi plati mai intai o Taxa de Transfer international de 229 euro.
======
I-ai trimis, i-ai pierdut.
Nu are rost să batem apa în piuă, până iese spumă.
Dacă ești la prima ta țeapă pe Internet, așa o să te înveți minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sadrian46):

Buna, raspunsul tau m-a ajutat foarte mult! si m-a facut sa renunt la acel "Credit cu surprize" inca nu am semnat Contractul! dar aveam degand sa platesc taxa de229 euro, eu am fost de buna credinta! iar ei au vrut sa ma insele! multumesc TPU!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru patrisiaroz):

Dar hai să nu exagerăm.
1. Să îi intrebi dacă nu pot să rețină ei cei 299 din credit și să îți dea mai puțin.
2. Să cauți camera de Comerț din Grenoble să întrebi dacă firma există și dacă are bonitate.
3.Ei spun că îi poți vizita la sediul lor în Grenoble.
Așa că să îi întrebi, dacă vă vizitez la sediu, ca să încasez împrumutul direct de la dvs, pot să îi iau fără să plătesc acel comision.
4. Să te uiți pe contractul de credit dacă ai primit așa ceva.
Dacă îți dau banii fără nici o garanție din partea dtale, iar este semn de fake și scam. Nici o bancă din lume nu face acte de binefacere în felul acesta, nu de alta, ci pentru că ar da faliment rapid.
Dar concluzia la toate astea va fi aceeași.
ASECOD = A SE Evita COmplet și Definitiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Am intrebat ce ati spus Dumneavoastra, si mi-au zis ca Daca vin sau nu in Franta, tot trebuie sa platesc Taxa de Asigurare de 229 euro si pot sa semnez si contractul! apoi voi primii banii pe Card. ceea ce mi se pare normal avand in vedere ca si Bancile din Romania au Comision cand accesam un Credit. sincer! ma gandesc sa continui pentru Credit, ca nu pare a fi o Banca Fake! avand in vdere ca Bancile din Romania mau rspins! asta e singura sansa sa obtin un Credit de 10000 euro. si daca va fi totul Ok! o sa va anunt si pe voi. sincer nu sunt sigura daca voi primii banii dar vreau sa incerc! sa stiu sigur daca e o Banka OK si chiar ajuta oamenii din intreaga Lume. multumesc TPU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Revin cu întrebarea.
Ai un contract de creditare cu ei. să vezi cum arată, sau doar îți cer ție 227 Euro?
Care este rata, cât este dobânda?
Care sunt obligațiile tale?
Ce scrie despre cazul că dta nu îți plătești ratele la timp?
Ei ca să îți dea un credit, trebuie să ceară niște garanții.
Au cerut ceva, sau dau pe prietenie?
Dacă dau pe prietenie, este prima bancă din viața mea care am auzit că face așa ceva.
Cum le dai ratele înapoi?
În contul lor bancar, prin transfer bancar?
Dacă astea nu sunt clarificate, eu rămân la părerea mea că este o treabă dubioasă.
Dacă pentru a afla că e așa sau nu, ești dispusă să riști acei bani, se vede că este prima țeapă cu care ai de a face.
După ce îi pierzi pe aceștia, de următorii o să ai mai mare grijă.
Dar să ne ții la curent, să învățăm și noi din experiența ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Buna, Da voi primii azi Contractul pe email, si o sa ma gandesc fe 10 ori inainte sal semnez! ei spun ca sun o Banca foarte serioasa din Franta care ofera Credite oamenilor din intrega Lume, fara prea mult Conditii cum sunt in Romania! ex fara verificare in Biroul de Credit! trebuie doar sa aveti un salariu ok si un Card bancar mie mia aprobat Creditul de 10000 mi euro, da Rata lunara va fi de 222 euro pe luna, pe 5 ani. da rata va fi platita in Contul lor sau va fi retrasa automat din Contul meu bancar, nu stiu sigur, dar o sa va dau mai multe detalii azi cad primesc Contractul! o sa va tin la curent sigur! cu orice info voi avea. si ma gandesc foarte bine inainte sal semnez!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă poți să îmi trimiți și mie contractul o să te ajut 100%.
Văd că vei avea de plătit în total 13220 Euro în 5 ani.
Asta este o dobândă foarte avantajoasă și atrăgătoare.
Aproape că îmi vine să le scriu și eu cu o propunere din partea mea.
Să vedem întâi contractul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Ok da dar cum sa iti trimit asa in privat? lasa-mi o adresa de email te rog, Am primit Contracul! Creditul este pe 48 luni cu Dobanda de 3 % pe an. si prima rata trebuie so platesc pe 6.6 2019 ciudat e ca am primit si o copie de buletin al unei Doamne Franceze care ar fi Patroana acelei Banci, practic doamna respectiva imi da banii si eu va trebuii sai achit ratele timp de 4 ani da am primit si un Cont bancar, unde va trebui sa platesc ratele! va pot trimit contracul si Dvs sa va dati cu parerea dar cum vil trimit asa in public? eu cred ca aceasta e o Banca privata care da Credit oamenilor care au nevoie, in baza unui Contract! dar de ce nu are nici o stampila Contractul? ceva pare ciudat si pe email imi zice ca Contracul este deja semnat! dar eu Nu am semnat nimic! Ce parere aveti? acestia sunt camatarii francezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Cămătari poate nu, dar spălători de bani, poate da.
Un portofoliu de un milion se imparte în 100*10000, care vin încet înapoi de la dta și de la alții în timp cu o mică dar rezonabilă dobândă, și când se întorc sunt dublu spălați. și pe față și pe dos.
Eu nu prea dau emailul aici, dar acum risc.
Deci banca există dar contractul dtale e cu directoarea!
Asta începe să miroase a știi ce?
A bani spălați!
Și stii ce poate urma?
Cum a spălat dna banii?
Păi ți i-a dat dtale împrumut.
Și te trezești că intri într-o dandana de proces internațional cuplat cu crima organizată, de nu îți mai trebuie veci așa ceva.
Dacă era bancă, era controlul statului francez.
Și așa poate fi, că la o tranzacție cu o asemenea sumă, se sesizează careva undeva.
Ca să îți dau un exemplu.
O persoană ca dta a fost invitată să fie directoare la o afacere în care veneau în România, prin bănci, nu oricum, nu 10 mii ca la dta, ci 10 milioane, pentru construcția unui hotel.
ȘI dna era angajată și totul era minunat. Banii nu veniseră încă, dar ea beneficia de statutul și salarul unui director.
O ducea cu mașina un șofer român care se cam prinsese cum stă treaba.
Și i-a spus așa. Dnă, sunt bani care vin prin bancă ( deci spălați, cum ar fi să fie).
Dar ei provin de la niște mafioți, gangsteri, tâlhari, pe românește.
Ca în orice afacere, și în România, și în altă parte, afacerea poate să meargă sau nu ( vezi de exemplu Roșia Montană în care investitori canadieni au investit miliarde la bursă).
Dacă nu merge, pe ei nu îî interesează de ce nu merge și cine e vinovat, ei au investit banii, lor trebuie să le vină inapoi banii și dobânda promisă, tu vei fi vinovată, că tu ai avut în administrare fondurile, banii ți-i vor cere ție.
Dacă nu faci rost de ei, te de materializează fără milă. Vine killerul din Italia te termină și dispare.
Dna a înțeles și s-a retras de la salarul...2009 - 2082 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Ok multumesc pentru parerea ta! Da poate fi si asa ceva! eu nu stiu nimic sigur! daca vrei putem vb pe Facebook siti trimit mai multe pe chat daca ai Facebook. cum sa te caut pe Facebook? sa vb mai multe. nu am primit mesaj! ai Facebook?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai este cazul să îmi trimiți.
E o fraudă atât de clară, că se vede de la o poștă, cusută cu ață neagră, nu albă.
A fost un expat american de la noi in Germania.
Fiind cetățean american, o bancă americană cu filială în Germania i-a acordat un împrumut similar pe bune. Asigurarea împrumutului l-a costat 7$ pe lună care s-au adăugat ratei lui.
Excrocherii în care ți se promite o sumă de bani în diverse variante, dar pentru care tu trebuie să plătești bani în avans, sub diferite pretexte, sunt cu miile pe Internet.
Mai întâi a spus că Boxbank îți acordă creditul, acum s-a întors, că o persoană privată, directoarea băncii.
Arată-mi dta din zecile de mii de băni de pe lumea asta o directoare de bancă care și-ar permite să facă tranzacții financiare private, uzând de numele băncii. Procesul care ar urma ar obliga-o să își vândă și chiloții de pe ea să despăgubească prejudiciul de imagine generat.
De ce ți s-a trimis copia unui act de identitate al directoarei așa zise? Ca să dobândească credibilitate în fața ta, să dai banii.
Știi cât costă un asemenea act fals pe Deep Internet? 500 Euro.
Faci comanda, dai poza, plătești și în 48 de ore îți vine în plic la domiciliu, chiar și în Romănia. Arată mai bine decât unul real, nu le poți deosebi.
La o asemenea dobândă bună ar trebui să fie o coadă de 1 km pe trotuar la ei la bancă.
De ce te-a ales pe tine prin OLX?
Dacă e să fie proces, între tine și ea și să o acuzi de fraudă, dacă dta ai locui în Grenoble ai da-o în judecată.
De aici din România, te costă avocații ca să o acuzi acolo, de 10 ori mai mult. Nu ai cum, pentru așa sumă mică nu merită să deschizi proces.
Dta trimiți banii într-un cont.
Nu îi mai vezi.
Dacă mergi la banca unde i-ai trimis pe urma contului, vei afla că da, întradevăr, acel cont a existat și în el au fost banii dtale.
Apoi banii au fost scoși de către propietarul...2006 - 2237 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și numele pute, nu simți?
Kox Bank!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică:

Va multumesc tuturor! care mi-ati raspuns referitor la situatia mea, prin care trec din pacate! in legatura cu acea "Banca" care a incercat sa ma insele! dupa cum spuneti Dumneavoastra! Da aveti dreptate! chiar era sa semnez acel Contract fals care ar fi fost o obligatie foare mare pentru mine sa achit timp de 5 ani de zile rate la o "Banca" care nici macar nu exista! in Lumea asta! sunt foarte Recunoscatoare ca mi-ati deschis mintea! si ma-ti facut sa Renunt la acel "Credit cu surprize"! Sper sa nu mai fie si altii in situatia mea. multumesc TPU!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pare o mare teapa!
O banca imaginara, platesti comisionul si iti iei block nu mai raspund!
Daca totusi ai 300 euro in plus si vrei sa i dai cuiva, mai bine cumpara ceva de mancare si da orfanilor ddecat sa le dai unor hoti care te mint pe tine si pe multi ca tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DanyDav):

Buna, Da am 300 de euro si aveam de gand trimit banii acelor indivizi care voiau sa ma insele! eu fiind de buna credinta, am crezut ca sunt oameni de treaba, si o sa-mi dea acel Credit de 10000 euro. cu un Contract legal. dar cu ajutorul TPU mi-am dat seama ce greseala era sa fac, daca semnam Contractul cu acea "Banca Fantoma " si am renuntat la Credit! Da sigur o sa donez banii pentru copii bolnavi care au nevoie de un ajutor! decat sa-i dau la niste indivizi care vor sa ma insele! Va multumesc tuturor care mi-ati luminat mintea! si mati facut sa renunt!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DanyDav):

Salut! azi am primit Contracul de imprumut de la Banca aia suspecta! ciudat e faptul ca mi-a trimis si copie culetin francez de la Doamna care va trebuii sami de banii, ei zic ca pentru increderea mea miau trimis buletinu doamnei, dar eu cred ca ceva nu e ok in afacerea asta! credeti ca ei sunt Camatari si se ocupa cu spalare de bani? Dobanda e foarte mica! doar 3 % pe an, si rata trebuie so platesc dupa 3 luni, Anuntul cu aceasta Banka l-am gasit pe Olx Dvs ce parere aveti? e o Banga fantoma? sau Reala? aveti Facebook sa vb?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ciudat de suspect, deci pana la urma platesti ceva inainte sa iti dea banii/?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DanyDav):

Am primit Contractul ce la Banca aia fantoma. Vi-l trimi si dvs sa va dati cu parerea dacă Real sau fals? Dati o adresa de email sa va trimit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru patrisiaroz):

Sadrian46 ti a scris deja foarte explicit, NU TE COMPLICA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează