|

Buna TPU, cine stie de ce imi apar in chatul de la Fb persoane pe care nu le am in lista si de la care nu am primit cerere de prietenie?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Cristina,

Acest lucru se intampla doar pe mobil pentru ca Facebook a corelat agenda telefonului tau cu aplicatia de Messenger. Daca doresti poti merge in setarile telefonului si poti bloca accesul anumitor aplicatii (precum Messenger) la agenda telefonului tau.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Blochează-le conversația. Nu mă refer la cont, fiindcă conversațiile se pot bloca, încât să nu îți mai poată scrie mesaje. Vei avea acces în continuare la contul lor, și ei la al tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pt ca Facebook face corelatie cu tot ce tine de tine, adica nr de telefon, daca cineva are nr tau la el in telefon chiar de nu tea sunat niciodata, sau daca cumva iai adresat un mesaj cuiva fara sal ai in lista si alte chestii de genul asta si uite asa iti aduce aceste persoane sa le vezi cand is on doar, deci nu le ai in lista ta, apar doar cand se pun on.Si mie mi se pare o magarie din partea lor dar stii cum e deacum toti is frati pe Facebook, se ocupa si astia cu globalizarea laughing ca doar e la moda, deci Facebook ce ei sa fie mai altfel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

M am gandit si la asta asa ca am sters si numerele si mesajele de pe tel conversatiile de pe Facebook tot si degeaba.sa inteleg ca nu exista solutie. mersi oricum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru nastaseelenacristina):

Poti sa le stergi de peste tot, ei deja le au in baza de date.Si chestia asta apare in cazul celor care folosesc Facebook de pe telefon.In cazul in care folosesti calc apare si atunci dar mai putine persoane, daca nu ai dat nr de telefon, pe calc iti cere, dar nu esti obligat sa pui nr de teelfon dai skipe si aia e.Deci nu ai ce solutie, doar sa le scrii alora sa le spui ca ce fac ei nu corect, desi nu stiu daca or sa te bage in seama.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează