|

Buna TPU.mai am o intrebare si va implor sa ma ajutati.cum pot scapa de porcaria asta de html5 player.am incercat toate variantele si nu merge.folosesc chrome ca broswer.

8 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa blochezi mesajele pop-up din setarile browserului tau, sa instalezi o extensie Adblocker si sa elimini orice extensie pe care nu iti amintesti sa o fi instalat, inclusiv cea Html5Player. Daca aceste masuri nu functioneaza, atunci exista posibilitatea sa ai un virus pe computer. Instaleaza un program antivirus si scaneaza computerul. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

HTML5 player este inglobat in browser ca un subprogram (add-on).
Se poate bloca din extensiile browserului si instala in loc un flash player (de la Adobe).
Nu stiu daca acesta se poate face si la extensiile Chrom-ului, dar la Mozilla Firefox este posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Am uitat sa spun ca Uninstaller-ul te scapa si de ad-onuri pe care nu le vezi in Chrome

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CookieDog):

Depinde de versiune.
Eu nu folosesc Chrome fiindca nu este controlabil. tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Multumesc pentru sfaturi insa am incercat tot v am zzis si in chrome si opera si mozzilla si nu merge pur si simplu.nu pot scapa in nici un fel de html5 plaayer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Vrei sa zici ca, cu iobit uninstaller pot scapa de html5? nu merge am incercat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ostafe_Mihai_Si_Violeta_1984):

M-am uitat la add-on-urile lui Mozilla.
Se pare ca, la ultimele versiuni are doar o apelare la player, dar n-am gasit cum. Am impresia (cel putin la Youtube) ca, intai se descarca playerul de pe site (cel putin partial), dupa care preia stream-ul video aferent de pe site. Daca e asa, atunci se explica de ce s-a incetinit viteza de reactie cand se intra pe site, si trece un timp pana ce AVG antivirus verifica rutinele descarcate inainte de lansare. Dar este posibil ca playerul sa fie deja direct incorporat in ultimele versiuni de browsere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scuze, nu sunt in domeniu, dar cred ca html5 player e un program. Pentru programe care nu se dezinstaleaza, iti recomand Iobit Uninstaller, cu el am scapat de cateva programe care nu se dezinstalau din Control Panel. Sterge fisiere reziduale, registrii si multe altelewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează