|

Buna TPU.Recent, am descoperit ca Facebook-ul meu este hackuit. Cineva a intrat, a schimbat parola si m-a deconectat.Email ul fiind creat acum 6 ani, am uitat parola, si alte date de recuperare.

Vreau sa il recuperez, daca exista o solutie, va rog din suflet sa o lasati, nu de alta dar am multi prieteni si multe rude in lista, daca da mesaje aiurea?

Mentionez ca nu am dat nici o data a contului nimanui, si ca contul era securizat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

"Facebook-ul meu este hackuit. Cineva a intrat, a schimbat parola"

S-o crezi tu! )) Dacă ai fi spus că îți poți vedea contul, dar nu te poți loga din cauza ca cineva ti-a schimbat parola, ai fi fost mai credibil.

Dar, daca incercand să-l accesezi și te-ai trezit cu el dezactivat, atunci ti-a fost blocat de către Facebook, NU de un hacker.
Asa ca, urmareste-ti emailurile și vezi ce mesaj iti vor trimite, pentru a te putea conecta din nou. E posibil să fie temporar inchis, pana la verificarea identitatii, iar asta ar fi o veste bună (daca ai folosit numele real pe Fb)

PS Daca ai uitat parola adresei de email, poti spune adios.
E pierdut, acceptă realitatea. happy

Daca ai noroc și te poti loga cu nr de telefon (dar probabil vei spune ca ori nu mai ai nr respectiv, ori nu l-ai mentionat la setarile de pe Facebook, privind securizarea contului)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru floresdemayo):

Daca n-are numar are e-mail alternativ asa o fost mai demult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează