|

Bună tuturor. Azi când am încercat sa ma conectez la Yahoo Mail mi-a dat eroare si scria ca email-ul este necunoscut. Și am băgat de atâtea ori și la fel îmi scrie. Am încercat sa fac un cont pe același nume și scrie ca contul exista deja. Și acum nu știu ce sa fac pentru ca majoritatea rețelelor mele de socializare sau alte chestii sunt acolo inclusiv TPU. I-am spus unui prieten sa încerce sa se logheze el și la el la fel apare. Am nevoie urgenta de ajutor. Ce sa fac?

| a răspuns:

Bună,

Sfatul nostru este să încerci să îți recuperezi contul accesând https://help.yahoo.com/kb/SLN27051.html și mai apoi Sign-In Helper.

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile (adresa de email, conturile pe retele sociale) setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Astfel, le vei putea recupera in cazul in care acestea au fost compromise.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Încearcă să-i contactezi: http://playtech.ro/......n-romania/

| a răspuns:

Yahoo mail este o aplicație care nu este sigură. A mai fost spartă o dată și au fost furate datele personale a zeci de mii de utilizatori. Dacă reușești să te conectezi cu contul tău, recuperează datele de care ai nevoie, apoi șterge-ți contul.