|

Buna. Un prieten si-a schimbat parola de la Facebook, a uitat-o si nu-si mai poate accesa contul. Nu are acel numar de telefon deoarece l-a schimbat. Nu are alta intrebare de securitate. Nu are adresa de e-mail valabila pentru ca si-a uitat parola si de la aceasta. Nu stiu cum mai pot sa-l ajut. Am incercat orice metoda posibila. Ma puteti ajuta in cel mai scurt timp, va rog? Este foarte urgent.DAU FUNDA!

9 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Mihaela,

Il sfatuim sa incerce sa isi recupereze contul mergand la www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo. Exista si optiunea de recuperare a contului prin recunoasterea prietenilor sau verificarea identitatii. Daca acest lucru nu functioneaza, atunci nu-si va mai putea recupera contul.

Pe viitor il sfatuim sa isi securizeze conturile precum adresele de email setandu-si o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Acelasi lucru il poate face si pentru contul de Facebook. Totodata, este important ca acesta date sa le tina actualizate si sa respecte termenii si conditiile Facebook - https://www.facebook.com/terms

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In acest caz, toate firmele serioase (Google, Apple, Yahoo, Facebook, etc) considera ca, telefonul nu este a persoanei respective.
Daca cineva nu stie numarul de telefon, e-mail-ul, nici datele "sale" personale (ce se inscriu pentru securizare la registrare sau dupa), atunci se considera ca nu este proprietarul adevarat.

Singurul lucru ce se poate face in asemenea caz sa-si deschida conturi noi peste tot, iar de data asta sa-si completeze registrarile cu datele sale reale, pe care sa nu le "uite".

Mentionez ca, in caz de furt, adevaratul proprietar are posibilitatea de a-si recupera telefonul (cel care s-a registrat cu adevarat), telefonul putand fi localizat chiar daca s-a schimbat numarul, reteaua, sau chiar a fost resetat /resoftat.
Din acest motiv nu e bine sa cumparam telefoane provenite din surse necunoscute, deoarece ne putem alege cu ani de puscarie pentru furt!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa intre in cont, punand inapoi in telefon vechea cartela SIM, intra in setari, isi schimba nr de telefon si e-mail, dupa care iese din cont.
Cand pune cartela SIM cu nr actual, va putea intra. La noua adresa de verificare e-mail va primi un mesaj ce va trebui sa-l confirme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Nu mai are acea cartela SIM si nici numarul de telefon nu-l stim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa insiste mai mult asupra recuperarii adresei de e-mail, de obicei acestea pot fi deblocate mai usor (in special la gmail, care te mai intreaba ca ultima dovada, daca nu-ti amintesti alte date, care a fost ultima parola pe care ti-o amintesti). Sa sune la numarul vechi si, daca mai este valabil, sa roage persoana care il detine sa-i faca un favor trimitandu-i codul transmis de Facebook happy. Daca numarul nu mai este pus in circuit, sa faca o cerere la operatorul de telefonie pentru a reintra in posesia numarului (daca tine atat de mult la contul de Facebook).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru 1dintrevoi):

Adresa de e-mail este de la Yahoo. Cere o intrebare de securitate la care din nou nu stie raspunsul, iar numarul de telefon nu este afisat si habar nu are care este pentru ca l-a avut in urma cu 5 ani. Cu alte cuvinte nu stim absolut nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai are nici o solutie decat sa-si reaminteasca parola.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca nr de telefon nu are nici email atunci nu cred ca mai este si alta metoda...Doar sa-si aduca aminte parola. sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca nu are nr. de telefon nici email atunci nu cred ca isi mai poate accesa contul, doar daca isi va aduce aminte parola. sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează