|

Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cont cu o bulina albastra fara bifa este reala sau fake. Am 2 conturi al unui prieten care are aceasta bulina, dar fara bifa. Va rog sa imi raspundeti. Multumesc

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Mai multe informatii despre ecusoanele de verificare poti citi aici - https://www.facebook.com/help/instagram/733907830039577?helpref=hc_fnav

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"Un ecuson de verificare este o bifă care apare lângă numele unui cont de Instagram la căutare și în profil. Acest lucru înseamnă că Instagram a confirmat faptul că este un cont autentic al persoanei publice, celebrității sau mărcii mondiale respective.

Conturile persoanelor sau mărcilor binecunoscute sunt verificate deoarece sunt șanse mari ca altcineva să-și fi asumat identitatea acestora. Vrem să ne asigurăm că membrii comunității Instagram pot găsi cu ușurință persoanele și mărcile reale pe care doresc să le urmărească.

Conturile verificate sunt revizuite în cadrul eforturilor noastre de a asigura o experiență autentică pe Instagram. Cu toate că nu monitorizăm în mod proactiv modificările care apar în conturile verificate, putem retrage statutul de cont verificat dacă respectivul cont postează mesaje spam sau alt conținut care nu respectă Regulile comunității, folosește fotografia de profil, numele complet sau secțiunea biografică pentru a promova alte servicii ori nu rămâne public."

Deci daca e bifata bulina inseamna ca acel cont e verificat ca apartine acelei persoane. Daca e bulina nebifata poate insemna ca a atins nr de 100.000 urmaritori, din cate stiu, cand ajunge cineva la acest nr obtine bulina albastra.

PS. Altadata apasa pe butonul portocaliu "Raspunde" pentru ca altfel nu pot vedea ce ai raspuns la comentariul meu.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

"Unele Pagini și profiluri au fost verificate de Facebook pentru a le arăta utilizatorilor că acestea sunt reale:
Dacă vezi un ecuson albastru pe o Pagină sau într-un profil, înseamnă că Facebook a confirmat că este Pagina reală sau profilul real al unei vedete, al unei companii media sau al unei mărci. Reține că nu toate persoanele publice, celebritățile și mărcile de pe Facebook au ecusoane albastre.
Dacă vezi un ecuson gri pe o Pagină, înseamnă că Facebook a confirmat că aceasta este Pagina reală a afacerii sau a organizației. Află mai multe despre cum se verifică o Pagină.
Notă: nu se poate achiziționa niciun tip de ecuson de verificare."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ma refer la contul INSTAGRAM unde discut cu o personalitate care are 2 conturi cu bulina albastra simpla si una cu bulina bifata. Este vital sa stiu aceasta. Va multumesc!
Carolina Tanase

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează