| OPunGG a întrebat:

as vrea sa va adresez o intrebare mai ciudata. Daca imi fac un cont paypal cu credit card generator, si adaug o suma de bani in contul meu paypal se numeste frauda? (Se poate intampla ceva rau?)

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Paypal nu permite acest lucru. Te sfatuim ca inainte sa incepi sa folosesti orice serviciu sa citesti cu atentie termenii si conditiile - https://www.paypal.com/ga/webapps/mpp/ua/useragreement-full

Ora De Net
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La o tranzactie bancara se verifica electronic si contul sursa.
Daca nu-ti incarci contul de la un cont bancar real, atunci la verificarea contului PayPal nu va primi confirmarea deeligibilitate de la "banca" ta, impreuna cu semnatura electronica de validare (specific bancilor).
In acest caz, se considera ca nu ai bani, deci suma nu ti se incarca in cont. Chiar daca s-ar "incarca" (asa ti se arata pe site), la prima incercare de plata este plauzibil sa fie alertata politia, Interpolul, Europolul, cu indicarea locatiei tale exacte! In scurt timp risti sa ai vizitatori mascati la usa...

| mihai69 a răspuns:

Se cheamă uz de fals.
Din fericire pentru tine, s-a gândit şi PP la asta şi verifică validitatea cardului introdus fă cănd o tranzacție de câțiva euro. (Evident, la tine nu va reuşi, deci nu îți vor activa contul).

| johnnny123 a răspuns:

Cum crezi că ar putea funcționa lumea asta dacă securitatea platformelor financiare ar fi atât de slabă încât orice copilaș care a auzit ieri cuvintele "paypal" și "credit card" ar putea să le păcălească?