|

Care e treaba cu jocul "Blue Whale"

Vreau cat mai multe informatii.

Funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Este un joc gen filmul Nerve, 50 de provocări în 50 de zile. Ca să câştigi jocul trebuie să te spânzuri sau să te arunci de pe un bloc / acoperiş / etc.
Provocări gen te trezeşti la 4:20 dimineaţa şi te uiţi la nişte filme horror, te tai cu lama pe mâini, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un joc in care un "MENTOR" ii pune pe cei intrati in joc sa sa uite la gilme horror, sa se trezeasca la anunite ore din noapte, sa se urce pe cladiri inalte. La toate acestea trebuiesc aduse dovezi iar in ultima faza trebuie sa te sinucizi. Jocul isi are originile in Rusia deci nimic nu ma mira. Pacat ca multi pica in plasa acestui joc. Si mai stiu ca gondatorul acestui joc face inchisoare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un joc ca in filmul ' Nerve' aproximativ. Oamenii, in special copilasii se inregistreaza pe acel site.Acolo ei primesc un link de confirmare pentru a intra in joc. Apasand pe acel link, persoana care manevreaza toata aceasta murdarie ii preia toate datele personale:adresa, numar de telefon, poze.Acesti oameni sunt insetati de durere, asa ca ii pun pe copiii sa faca diferite provocari.Acestia sunt pusi sa se taie cu cutitul si altele.Ei sunt obligati sa faca asta, neavand voie sa spuna nimanui, altfel sunt amenintati ca li se vor onora parintii, trimitandu-le adresa copiilor drept dovada ca stiu unde stau.140 de copiiiau fost omorati pana in acest moment si ce este trist este ca inventatorul jocului este in inchisoare, insa alti oameni au preluat aceasta activitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează