|

Ce parere aveti despre postarile acestei pagini de facebook: Deep Web Romania? Oare chiar sunt reale?

https://www.facebook.com/Deep-Web-Romania-1486004294952035/

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Avand in vedere ca pe internet oricine isi poate crea o pagina si poate posta informatii, articole, poze, te incurajam sa verifici informatiile pe care le gasesti din mai multe surse (ex. carti, alte websituri, etc.).

In plus, nu iti recomandam sa vizitezi pagini care au continut ilegal, daunator, nepotrivit sau periculos - te poti expune unor situatii riscante sau iti poti strica reputation online, cu consecinte pe termen lung.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Am vazut si eu o faza in darknet de care imi doresc sa nu fi vazut, iti recomand si tie sa nu intrii. Sincer nu ai ce vedea interesant acolo decat forumuri (care numa private nu sunt) si por*. Asta e reteaua tor (darknet), ca sa stii si tu deep web e altceva. In deep web intri tot timpul fara sa stii, gen yahoo.com,chiar daca are site in clearnet (level 0 sau S) mailurile sunt in lvl 3 deep web, ca nu apar la google search daca cauti. Daca iei un film piratat, intrii ca sa il iei in lvl 2 deep web. Daca intrii pe un blog esti pe lvl 1 deep web. Mai jos de lvl 4a(tor) nu poti cobori tu. Unii coboara la 4b si gata. Ar mai fi nivelul 5 dar nu se zice nimic despre el. Practic sunt 6 niveluri in deep web de care stim noi. 0/S-1-2-3-4a-4b. Siteul TPU e in "S" btw. Facebook tot in S. Siteurile de por* care bounce-uiesc mult alea te sar in lvl 3 (redirect sites). Multe siteuri din lvl 3 se acceseaza cu parola click, pe o poza por* care e in loop cu 3 siteuri daca nu faci pw corect nu te trece mai departe. Unele cer circa 10 clickuri /5 clickuri sa avansezi. Depinde. Si daca avansezi tot la pedofilisme ajungi, deci sunt useles. Da macar asta e nivelul 3. Cel mai mare. Nivelul numit si redirect level. Google chrome coboara pana la 4a mai nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează