|

Ce pot face pentru a sterge o pagina de Facebook care face referire la spatiul meu de agrement? Pagina nu este facuta de mine si nu pot lua legatura in nici un fel cu cel care a creat aceasta pagina...

Degeaba am dat report (eu si cunoscutii mei) dar pagina nu a fost inchisa.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru raportare sunt https://www.facebook.com/help/355811251195044

Daca pagina respectiva nu incalca termenii si conditiile Facebook atunci exista posibilitatea ca ea sa nu fie stearsa.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca spatiul tau de agrement este la tine in curte, sau in casa, poti sa ai dovada ca ti-a violat spatiul intim si perosnal.
Dar daca spatiul tau de agrement este afara, in parc, pe strada, sau pe o pagina de FB (care nu este a ta de fapt, ca FB-ul nu este propietattea ta personala, ci doar ti se permite sa postezi acolo), atunci nu a facut nici o ilegalitate, iar Administratia FB-ului nu are de ce sa suspende acel cont.
Va trebuii sa inveti ce inseamna propietatea privata si propietate comuna, ca sa intelegi ca, nu poti avea pretentii asupra unui spatiu comun, mai ales daca nu ai aceste de propietate pe ele, indiferent ca sunt lucruri, propietati sau spatii online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Ai inteles gresit... Acel cineva a facut o pagina in numele meu, cu date despre proprietatea mea, ti se pare cumva normal... De exemplu tu ai o firma si cineva iti creeaza fara acodul tau un oarecare site oficial al firmei fara ca tu sa ai vreo autoritate asupra site-ului.
Si in al doilea rand, sa spunem ca imi creez o pagina proprie pentru a imi promova balta de pescuit si terenurile sportive pe care le am, folsind date corecte. Cei care imi cauta locul si incearca sa da dea tag pot folosi ambele pagini, deci nu mi se pare corect ca cineva fa folosesca o alta pagina decat cea oficiala pentru a posta ca au fost in data de... la locatia...
Daca stai putin sa te gandesti se injumatatesc sansea ca pagina mea sa fie promovata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru manoah2000):

Atata vreme cat, in primul mesaj vorbesti de spatiul de agreement pe Face Book, este normal ca omul sa inteleaga orice, inclusiv ca vorbesti despre spatiul de joaca, nu despre o propietate privata cu acte in regula.

Te sfatuiesc pe tine sau pe un prieten, sa pretindeti ca sunteti clienti si ca doriti sa mergeti la acea propietate pentru un weekend si restul, in felul asta aveti cum sa contactati persoana care se foloseste abuziv de propietatea ta. Nu uita sa contactezi Politia in prealabil, ca totul sa se faca cu stirea lor, sa-l poate ridica in momentul in care acesta este demascat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai intrat la setari din Facebook? acolo ai date de stergere cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează