anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce se intampla cu istoricul care se salveaza in contul google, daca sterg contul fara sa sterg si istoricul?
Poate sa-l mai vada cineva daca am sters contul fara sa sterg si istoricul?

Ce se intampla cu contul de google pe care nu a mai intrat cineva de multa vreme sau cu toate conturile de orice fel, le sterge cineva dupa un timp daca nu mai intri ple ele?

4 răspunsuri:
| MissGoddess a răspuns:

1) Ce ti greu sa iți ștergi tot istoricul intr-un minut si apoi si contul? Jesus Christ...
2)da cu siguranta, cel puțin conturile care sunt pentru stergere, alea nu mai sunt nicăieri.

| Anonim explică (pentru MissGoddess):

Am avut mai multe conturi pe care le-am sters, doar ca nu stiam ca se salveaza si acolo istoricul de navigare, de asta nu l-am sters.
acum na, nu mai stiu e-mail-urile si nici parolele de la ele ca sa intru si sa sterg istoricul.

Oare as putea sa fac cumva sa sterg istoricul din ele, chiar daca nu mai stiu e-mail u si parola?

| Ventrue a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se uita nimeni pe istoricul ala lol. Crezi ca cei de Google nu au ceva mai bun de facut?

| MissGoddess a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai ce face fără parola sau e mail.
Dar totusi cum pana mea sa nu îți notezi undeva toate conturile?
Gen acolo is treburile tale si totuși eu zic ca iti trebuie niște siguranta...