|

Chestia cu Charlie chalange e reala.? Am jucat la niste prieteni si s-au intimplat chesti ciudate...

Funda,,,va rog, urgent am nevoie de raspunsuri

7 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Laurentiu,

Nu iti recomandam sa ai incredere in tot ceea ce citesti sau vezi pe internet. Ceea ce se intampla in cazul jocului cu Charlie sau a tablei Quija poate fi explicat printr-un fenomen numit „efect ideomotor". Poti citi despre acest lucru aici http://www.descopera.org/efectul-si-raspunsul-ideomotor/

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, uita-te si la filmul asta, e dupa fapte reale.
https://filme-online.to/film/eu5/Charlie-Charlie?ep=8_O1eu5

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci, hai sa iti explic cum sta treaba cu jocul ăsta : în primul rand, nu este real sub nici o forma. Creioanele sunt puse intr-o forma în care sa se creeze o iluzie sa spun așa, nu le misca spiritele, se mișcă singure din cauza modului în care sunt puse sau al vântului.

În al doilea rand : numai ți se pare ca vi se intampla lucruri ciudate deoarece l-ați jucat și va e frica, dar nu are de ce.

Nu exista nici fantome, nici spirite. Dar au existat demoni, însă Charlie nu exista

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Joaca-te cu o ouija reala, ia-l la caterinca (jocul) si sa vezi draciile dracu prin casa, de la sunete de pasi la batai in usa. Nu stiu cat de reala era tablita si ce au facut mai exact retarzii din blocul meu, dar si azi, uneori se aud bocaneli puternice in apartamentul ala. (E nelocuit) are o usa din lemn (cum erau alea vechi).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca exista spirite, demoni, fantome etc. te asigur ca nu te vor deranja doar pentru ca ai pus doua creioane unul peste altul. Si "chestiile ciudate" se cheama paranoia. Stai linistit laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru M4j0rZ3r0):

Daca nu se intimplau chestiile ale. Nu mai stateam ca handicaptu, sa intreb aici. Iti suna ligic? Stiu ce-am vazut, stiu ce-am auzit. Si toate astea, imediat dupa ce am jucat "charlie chalange"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Lmntrix_Laurentiu_1996):

OK... Cum zici tu. Daca preferi sa iti faci griji pentru asa ceva in loc sa iti asculti logica noi nu te putem ajuta. Eu iti spun ca chestiile care le-ai auzit nu te-ar fi speriat deloc daca nu jucai jocul ala. Demonul ala mexican (daca e real) nu vine la orice handicapat care pune 2 creioane unul peste altul... E doar un trend stupid al internetului care oricum a trecut deja. Ai auzit tu la stiri sau oriunde altundeva ca a murit cineva sau ca a patit ceva din asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează