|

Cineva care joaca online la loterii din alte tari? NU PARIURI! Stiu ca sunt foarte multe site-uri care trag tepe si ma intreb daca chiar sunt reale sau daca exista cu adevarat posibilitatea de a juca la alte loterii din alte tari prin intermediul site-urilor daca puteti sa veniti si cu exemple cei care ati jucat... Multumesc!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Alexandru,

Pentru a te asigura ca un site este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa sediului fizic si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Totodata, te sfatuim sa verifici regulile loteriei la care vrei sa joci - anumite tari nu accepta ca non-rezidenti sau cei care nu sunt cetateni sa joace.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai poti juca la loto in alte tari prin intermediul pariurilor. Casa Pariurilor are varianta asta de exemplu eu am jucat la ei si e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Viscol112):

Dupa cum am specificat in intrebare nu ma refer la pariuri, stiu ca exista posibilitatea asta, am jucat dar nu am nevoie de pariuri ma intereseaza sa joc direct la loteriile din alte tari. Sunt multe site-uri si vreau sa stiu daca a jucat cineva si a scos ceva... chiar si sume de cativa euro dar sa stiu ca nu sunt tepe si daca castigi iti primesti premiile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează