|

Contul de Facebook mi-a fost dezactivat, am facut contestație si dupa o ora mi-au dat email ca sa le trimit o poza cu documentul ca sa dovedesc ca sunt eu, am trimis poza cu buletinul, stie cineva dupa cat timp primesc un raspuns la email?

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau. Acest lucru poate dura o perioada mai lunga de timp avand in vedere numarul mare de utilizatori activi pe care ii are Facebook la nivel mondial.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Vei primi răspuns în cca 24h. Însă, trebuie să insiști, dacă îți vor transmite că datele din cont nu coincid cu cele reale și din această cauză nu îți pot (re)activa contul. Le retrimiți copie după CI, chiar și după alte acte, dacă ții neapărat să ți-l recuperezi. Pe ei îi interesează mai mult ca numele și prenumele/data nașterii să coincidă cu cele menționate pe FB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru floresdemayo):

Bun,pai eu sunt real pe Facebook! Am tot problema asta, mi-au dezactivat contul
Și nu am aceleasi date si pe Facebook ca in buletin...ce de facut in asta te rog

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Denniss9):

Eu știu ce vrei să spui, dar în concepția lor, dacă nu te-ai înregistrat cu datele reale (nume/data/anul nașterii) e considerat a fi un cont fake. În condițiile astea, degeaba le scrii, fiindcă te vor ignora. Nu pot să-mi dau seama ce au de câștigat prin închiderea a mii de conturi. Se pare că au o plăcere nebună de a-i umple de nervi pe oameni...))
Înregistrează-te din nou. Vechiul cont e pierdut, crede-mă. Fă-ți un altul și dă-ți datele reale. Le setezi ca private, încât să le vezi doar tu. Hai, nu fi trist! A fost doar un cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Denniss9):

Am patit același lucru astăzi.Ti l ai recuperat pana la urma prin metoda asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Poate dura si o luna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează