|

Cum functioneaza site-ul paypal.com si care e avantajul fata de plata online prin card visa?

Voi ce ati alege intre cele doua variante?

8 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Mai multe informatii despre beneficiile PayPal gasesti aici https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-benefits

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tu nu ai inteles nimic...
Cand folosesti paypal la platile online, la crearea contului lui, ti se cer datele personale. Tot la crearea contului ti se cere sa legi contul bancar sau un credit card de Paypal.
In toate ocaziile se dau datele persoanle corecte si reale, pentru ca Paypalul te verifica si te scuipa afara, fara vreun drept sa-ti mai faci cont la ei vreodata.

Ce avantaje ai cand platesti su paypalul vis a vis de credit card?
Paypalul este mai sigur, in caz de nu-ti soseste marfa cumparata si platita cu paypal, paypalul iti da banii inapoi.
Pe cand, platind cu credit cardul, pe cine stie ce site-uri, risti sa ramai fara bani, pentru ca multe site-uri sunt scam-uri care, iti fura identitartea si numarul de card, folosindu-l pentru alte tranzactii ilicite.

Deci, diferenta este ca Paypalul are grija de banii tai si de datele tale bancare, fiind cea mai sigura sice mai protejata platforma de plati si transferuri internationale.

Cu multi ani in urma am fost nevoiat sa cumpar ceva cu credit cardul din cauza ca nu aveau optiunea de Paypal, ei bine, am regretat enrom... au incercat sa-mi traga $6000 de dolari din cont. Noroc ca m-a sunat banca sa ma intrebe daca aprob transferul pentru ca eu aveam o limita de $1000 si am blocat tranzactia. Am anulat acel card si am cerut altul de la banca. Normal poti sa disputi aceste trazactii ilicite, dar dureaza 3-6 luni pana se rezolva, timp in care suma ia este blocata, fiind disputata si investigata, iar tu nu poti sa o folosesti.
Am avut si trazactii mai mici luate din card, dar le-am primit inapoi, fiind protejata de asigurarea bancii.
Ma rog, asta este riscul cand folosesti un credit card pe site-uri unde nu ai optiunea de paypal dar hotarasti sa risti.

Inca o explicatie: Paypalul nu are card!
Paypalul nu este o banca, nu-ti da credit si nici nu-ti da bani, cardul si banca sunt ale tale, cu bancile unde iti tii banii.
Paypalul este un PORTAL prin care se pot face tranzactii internationale si nationale.
...2010 - 2952 + Vezi răspunsul întreg

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Paypal- este cea mai mjare platforma internationala de plati online!
Trebuei sa-ti faci cont cu datele tale reale, pentru ca vei fii verfiicat si daca minti, te scuipa afara, fara a mai avea a doua sansa sa-ti faci cont la ei.
Deci: date personale si cont bancar legat de Paypal. Urmareste pas cu pas ceea ce tis e cere si vei avea o relatie f buna cu paypalul. Eu lucerz prin Paypal de peste 10 ani si sunt f multumita.
In plus, prefer paypalul, pentru ca este 100% sigur, fara de a-ti pune datele de cerdit card pe internet, care pot fii furate si folosite. In trecut am avut si experinta asa neplacuta, asa ca, aleg intotdaeuna paypalul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Multumesc pentru raspuns. Poti sa-mi spui care e avantajul fata de plata prin card visa? Adica nu dai date personale de card la plata prin paypal dar le dai la crearea contului paypal ceea ce e tot online. As vrea sa stiu cum functioneaza pas cu pas. Ce date dau? Se primeste un card? Trebuie alimentat contul? Cum se alimenteaza? Ce fac ei pentru tine? (trimit sms, confirmari samd). Ce date dai cand efectuezi o plata prin paypal?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnaMaria50):

MUltumesc pentru raspunsuri, si pe mine ma interesa, caci stiu prea putine legat de paypal. Si daca voi mai avea nevoie de sfaturi cu privire la paypal, stiu la cine sa apelez happy!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Da. Nu prea intelegeam rostul paypal-ului. In urma raspunsului tau mi-am facut o vaga idee. Voi intelege mai bine dupa ce voi incepe sa-l folosesc.
Stii cumva daca pentru creearea contului Paypal e obligatoriu sa am card bancar sau se poate folosi si un cont bancar fara card? Te intreb pentru ca vreau sa deschid un cont in euro si precis va dura vreo 10 zile emiterea cardului iar eu vreau sa fac o tranzactie urgenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Lioana):

Se poate folosii si un cont bancar fara card!
Ai nevoeid e datele corecte sa-ti creezi contul!
Dar ai nevoie de codul iban si numarul de cont.
Multi folosesc doar numele si nu este valabil, decat daca faci transferuri din Romania.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează