anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum pot afla cine imi intra in pc? Nu e virus. E posibil sa fie persoane pe care le cunosc dar nu stiu cum pot afla cine sunt. Se aud din boxa laptopului mai multe lucruri sau voci.Nu este nici o exagerare.Mi s-a mai intamplat o data si am crezut ca mi se pare si cand am iesit din casa mi s-a demonstrat contrariul. Mi-e frica sa nu fie tot felul de proxeneti sau alte categorii de genul asta. Deci... Cum pot afla daca cineva mi-a intrat in calculator?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Stergi windows-ul si instalezi Linux in locul lui.

| Simpatik a răspuns:

Buna, chemi pe cineva la tine care se pricepe cat de cat, sa zicem un amic sau un vecin altul decat vecinii tai care crezi ca vor sa iti faca ceva rau, din momentul acela stam de vorba ii explic eu cum sa faca o devirusare cat de cat ok si cum sa afli daca ai ceva virusi in laptop sau ceva instalat de la distanta remote administrator.
De ce zic asta? pentru ca din ceea ce scrii tu nu prea te pricepi si vor parea notiuni complexe ceea ce iti voi scrie.

| cfrtobias a răspuns:

Tu ce antivirus ai? incearca sa vezi daca ai virusi cu Malwarebytes

anonim_4396
| Anonim explică:

Reinstaleaza Windows-ul si formateaza/sterge tot. Deja din punctul asta... ai probabil RAT si daca ai webcam, ai fost monitorizat toata perioada. Online, sterge toate conturile de le ai acum si fa altele.

anonim_4396
| Anonim explică:

Am mai facut asta, dar eu singura nu stiu sa il instalez. Mi l a instalat altcineva..si conturile mi le am mai sters.dar tot mi se afla parolele la cele noi.Mereu se intampla asta. Am si antivirus pe laptop, dar nu prea face mare lucru decat la descarcari ma atentioneaza ca e virus si cam atat

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

In plus, am avut niate vecini care se ocupau cu lucruri nu tocmai ortodoxe, si ma simt urmarita, mai ales ca am fost de multe ori amenintata, iar o data era sa ma bage un tigan intr o duba in statka de autobuz, iar politia nu m-a crezut, a inceput sa rada cu el dupa, iar el nu avea nici buletin.

| floreadan a răspuns:

Inceara sa reinstalezi windows-ul cat mai curand.