|

Cum șterg un cont Facebook pe care mi l-au spart am adresa de mail dar nu și parola?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Iti recomandam sa incerci sa iti recuperezi contul accesand www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo.

Dupa ce iti recuperezi contul te sfatuim sa iti setezi o parola sigura, urmand sfaturile de aici http://bit.ly/2mCVTt8

De asemenea, e bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu mai ai parola contului cu care te logai, atunci trebuie să ai parola adresei tale de email. Încerci să intri în cont, soliciți o altă parolă, iar cu codul pe care-l vei primi, te vei putea loga din nou.
Dar, dacă nu mai deții, nici parola de email, nici cea de Facebook (culmea culmilor!), e ca și când ai încerca să intri pe un cont ce nu e al tău, iar toate căile de acces îți vor fi oprite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La Facebook ai "ai uitat contul?" acolo bagi adresa de email sau nr de telefon (doar daca stii ca ti l-ai pus pe Facebook in cont), astia iti trimit un email cu un cod si asa isi poti schimba parola, apoi intri la setari - securitate ai dezactivare cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai poti face asa/; am uitat parola, schimbi parola si il stergi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează