anonim_4396
| Anonim întreabă:

Dacă ai ip dinamic mai poti fi indetificat de SRI?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă prezinți pericol pentru securitatea națională. da. Dacă nu, nu se ocupă să se joace cu tine.

| doctorandus a răspuns:

Da, providerul trebuie să păstreze loguri istorice cu IP-urile fiecărui abonat. Dar de obicei SRI-ul nu se bagă decât la infracțiuni grave (de ex. trafic de persoane).

| Zuzu1991 a răspuns:

Nope, esti in siguranta, da-i inainte... abia astept sa te vad la stiri ce ai facut big grin

| Nirvanaaa a răspuns:

Da.

| Digikey a răspuns:

In loc de 0, 003 secunde, au nevoie de 0, 03 secunde sa te gaseasca.

| GPA a răspuns:

Cu ip dinamic, da, îți pot identifica locația cu mult înainte ca tu să dai "restart" la router/modem. Altă treabă când vine vorba de VPN, cu un VPN cu encriptie puternică, AES 256 (de exemplu, Cyberghost VPN ) este unul dintre cele mai bune VPN-uri și merită să-l achiziționezi. Cu un VPN ca Cyberghost/Nord, le va fi extrem de dificil să te mai găsească, pentru că le va lua enorm de mult (timp) pentru a-ți decripta traficul de date (cam mii de ani sau mai mult laughing, luând în calcul puterea de procesare pe care o avem acum, dpdv tehnologic, mă refer la România).
Prin urmare, nu vor putea foarte curând face asta. Important e, pe lângă Vpn, să te folosești simultan și de rețeaua Tor. Traficul de date în rețeaua Tor este criptat, având și Vpn-ul, ai dublă encriptie. Imposibil de penetrat, imposibil de spart două chei de encriptie prin brute force. Singura lor șansă este ingineria socială sau să profite de naivitatea ta și să descarci un malware/rootkit pe care tot ei să ți-l pună la dispoziție, care, odată descărcat în sistem, îți va putea decripta traficul de date. E singura metodă, foarte important în acest caz cu cine vorbești, ce vorbești și ce descarci și de unde. E doar o curiozitate? Există anonimat puternic pe internet, există firewall-uri și conexiuni intermediare prin Vpn + reteaua Tor.

Întrebări similare