|

Daca ai mai multe pagini de site-uri de socializare deschise pe internet, poate cineva sa te urmareasca? De exemplu, daca ai deschis site-ul TPU, si mai ai deschis un site de socializare, poate cineva de pe acel site de socializare sa te urmareasca pe TPU prin metodele lui?

8 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Raspunsul la intrebarea ta, este nu - faptul ca esti conectat pe doua retele de socializare in acelasi timp nu permite altora sa monitorizeze activitatea ta.

Singurele moduri prin care cineva poate urmari activitatea ta sunt:
1. daca iti stie parola pentru acel cont. Te sfatuim aici sa iti setezi parole sigure si sa tii cont de sfaturile http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul

2. daca exista instalat pe computerul tau un keylogger (program care inregistreaza tot ceea ce tastezi). Acest lucru se poate intampla daca a avut o persoana straina acces fizic la computerul tau sau daca ai rulat tu un program primit de la altcineva (ai deschis un fisier cu extensia.exe). In acesta a doua situatie, iti recomandam sa reinstalezi sistemul de operare.

Indiferent de situatie, pentru a fi in siguranta, te sfatuim sa nu instalezi programe straine, sa nu deschizi fisiere primite de la alte persoane fara a stii sigur ce contin si sa instalezi un program antivirus care sa se updateze constant.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Si daca te urmareste ce gaseste? majoritatea ce facem? ascultam muzica,intram pierdem timpul pe fb,intram pe TPU,vedem un film ce e asta misterios in asta? din moment ce existi studi ce fac cei care intra pe net logic ca esti urmarit non stop,chestia asta am observato si in mijloacele de transport imi scria unde am fost in zua aia ora,data tot,unde am urcat,covorat,telefonul are gps ei stiu tot ce faci si locatia ta,dar fi calm ca nu reprezentam noi un interes pentru noi, poate pentru firmele de publicitate care fac banii de pe urma acestor urmariri sunt programe gen spray si sunt foarte multe, inclusiv Microsoft isi monotoriseaza tot ce faci, firma de internet, fiecare site etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lol, cata teoria conspiratiei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poate. Stai linistit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Siteul facebook iti poate urmari activitatea concomitenta pe net. Despre altele nu stiu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poate. Ai cumva vreun assasin plătit pe urmele tale?laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Facebook nu permite userilor sai sa isi vada ip-urile intre ei, la fel si tpu.ro xD de ce crezi ca avem tupeu sa zicem orice pe TPU? doar adminu stie ip-urile. Sa faci asa ceva ce zici tu se face cu keylogere pentru parole si cu trojeni si alte chestii pentru snifuiala. Daca nu ai virusi nu te urmareste nimeni. In schimb la distanta mica pe wifi e posibil. Mai bine verifica-ti reteaua wifi sa nu fie in ea cineva si esti in siguranta. happy nici adminu facebook nu poate intra la TPU sa vada ce faci aici lol, fiecare admin cu site-ul lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca cineva iti stie ip-ul si se pricepe el ar putea sa intre in pc da oricum nu intelegi nimic din acel video dupa cum ziceam e greu si nu e recomandat, asa ca keep calm si fortificate ur firewall =) ti-as mai zice de 3wayhandshakes da lasa, oricum nici eu nu stiu perfect tot ce vad si eu pe net, dar se pot face multe daca aflii un ip ce nu are firewall puternic. Av e degeaba la faza asta. https://www.youtube.com/watch?v=XPooLJOc8yI

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează