| Anne_Anne_1998 a întrebat:

Daca am sters un cont mai poate afla politia ip-ul?

| Ora de net a răspuns:

Buna, Anne,

Ne poti spune ce s-a intamplat mai exact? De ce esti atat de ingrijorata in privinta politiei? Daca doresti ne poti trimite un mesaj privat sau ne poti scrie un email la ajutor@oradenet.ro.

Asteptam raspunsul tau.

Ora De Net
9 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Da! poti sa stergi toate conturile, ca toate au amprenta IP-ului folosit si prin serverele pe unde etrece IP, se lasa urme, asa se poate detecta cu exactitate, casa sichiar computerul folosit.

| Anne_Anne_1998 explică (pentru Jassmina):

Cum pot face sa sterg tot ca sa nu mai vada politia nimic?

| Jassmina a răspuns (pentru Anne_Anne_1998):

Nu poti sterge IP-ul!
Emailul sau contul respectiv, este trimis de la adresa de IP (asemenatoarea casei tale - vorbim virtual) si tu ai trimis de acasa, de pe IP-ul computerului tau, ceva-undeva... ei bine, prin toate serverele pe unde a trecut mesajul tau a lasat urme (amprente virtuale) si in felul asta se poate afla IP adresa si de la funrinorul tau de internet, se afla cui apartine IP-ul. Asa s-au descoperit pedifili, criminali, teroristi care rapeau persoane si le tieneau ascunse...
Deci, IP-ul tau este unic si este in lista furnizorului tau de internet. el o poate da politiei la nevoie! din pacate, nu se poate sterge.
se poate procura o alta adrsea de IP dar tot degeaba, pentru ca prima adresa de IP duce tot la adresa ta!

| Adry05 a răspuns:

Da.

| cristi202 a răspuns:

Contul tau e adresa ta de pe internet. Daca site-ul poate fi privit ca un oras, contul tau pe site poate fi numarul la care locuiesti.
IP-ul e adresa dispozitivului de pe care accesezi internetul. Fie el calculator, fie tableta, fie telefon, fiecare dispozitiv are o adresa IP.
Deci, orice ai face cu contul, IP-ul ramane. Pentru ca nu e ceva virtual, ca contul, ci ceva ce tine de un dispozitiv fizic, real, material. Poti avea 10 conturi facute sau sterse de pe acelasi dispozitiv, acelasi IP, sau de pe mai multe dispozitive, IP-uri, insa niciodata nu vei putea avea, accesa, sterge un cont, daca nu ai un dispozitiv, un IP. Si tot ce faci cu un anumit IP, fie ca deschizi, accesezi, stergi un cont, sau navighezi doar, se inregistreaza, incit dupa aceea se poate afla.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cel mai indicat este sa schimbi IP-ul.
Eu asa cred ca situatia este rezolvata.

| Betty12345678 a răspuns:

Ip-ul nu arata contul folosit ci pc-ul sau dispozitivul mobil.

| Anne_Anne_1998 explică:

Cum pot face sa nu mai afle politia ip-ul? URGENT VA ROG!