|

Dacă blochez pe cineva pe Facebook, celorlalte persoane le mai apare că mai am o legatura cu persoana respectivă?

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Alina,

Atunci cand blochezi pe cineva, persoana respectiva nu mai are acces la profilul tau (informatiile, pozele, postarile tale). Mai multe informatii gasesti aici https://www.facebook.com/help/131930530214371?helpref=faq_content

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu le va mai apărea nicio legătura, dar le apare ca ai avut o legătura. De ex dacă ați comentat amândouă la o poza sau ați dat like-URI sau sunteți etichetate intr-o poza, va fi in continuare vizibil pentru ceilalți dar pentru voi doua nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca blockezi persoana, nu o mai ai la prieteni.
Însă persoanele pe care le ai, și ele la rândul lor au omul acela în lista de prieteni, pot vedea like urile care ți le-a dat, mesaje de la comentarii etc ale persoanei respective blocate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu le mai apare nici lor. Dispar like-urile, etichetele care sunt de la acea persoana pe profilul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde cat de adanca a fost legatura laughing
Vorbind serios, daca il scoti din lista nu mai sunteti friends deci nu mai apareti ca avand mutual friends daca ati avut inaintewinking
Nu stiu in schimb ce se intampla cu likeurile/comentariile/tagurile avute daca ati avutwinking
Sa raspunda expertii de p-aciliseawinking mai departewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cam da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează