| xRaduC a întrebat:

Daca cineva ma are pe Skype si are programe prin care poate face flood cuiva, imi poate face flood chiar asa simplu?
Internetul meu merge greu uneori si e un tip ce care il suspiciez face din astea... Mai mereu cand ma aflu cu el prin conferinte intampin problema asta. Deseori spune "te pic" celor din jurul lui, uneori sub forma de gluma, uneori furios. Unii chiar ai fost picati pret de cateva momente. Mie nu prea imi pasa, dar daca ar fi ca teroria mea sa fie adevarata cum ca el se ocupa cu asa ceva, ma voi asigura ca il voi rezolva sa nu mai repete...
Ce pot face ca sa ma protejez impotriva acestor oameni, in afara de simplul ignor si evitare? Existe vreun program anti flood?

| Ora de net a răspuns:

Buna, Radu,

Te sfatuim sa blochezi persoanele de acest tip.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| EuDOarSieu a răspuns:

Am pățit-o și eu, blochează acel utilizator.
Flood nu se poate opri. Se bazează pe saturarea conexiunii la maxim. Indiferent ce faci tu la capătul tău conexiunea tot e plină.

E ca şi cum ai încerca să opreşti să mai intre apă în coloana de apă închizînd robinetul de la chiuvetă. N-o să mai curgă în chiuvetă, dar coloana tot e plină la maxim.

4 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Voi nu ati trecut inca pe Discord!?

| xRaduC explică (pentru UserRo10):

Am si din acela, dar spuneam ca daca ma are cineva pe internet (pe orice site/program) n-ar fi putut sa ma floodeze?
Ma deranjeaza totusi felul tau agresiv de a o spune (''voi'', ''!?'') si ca te-ai abatut rau de tot de la intrebarea mea... O spui de parca nu ai vrea sa ajuti, ci mai degraba sa te certi cu cineva... Si oricum, la urma urmei e o preferinta. Nu stau pe Discord datorita sunetelor in plus de la microfoanele celorlalti (inclusiv eu), creandu-se de cele mai multe ori ''ear rape''. Cand le vor rezolva, poate as veni.
Dar daca stii, ai putea sa incerci sa imi spui o rezolvare la problema mea, ca un om bun, cu o gandire rationala.

| xRaduC explică:

Pe care*
ca face*
au fost*
exista*