|

Daca dau block unei persoane pe rețeaua de socializare celorlalte persoane le mai apare ceva in legatura cu persoana respectiva si cu mine?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Alina,

Atunci cand blochezi pe cineva, persoana respectiva nu mai are acces la profilul tau (informatiile, pozele, postarile tale). Mai multe informatii gasesti aici https://www.facebook.com/help/131930530214371?helpref=faq_content

Dar, daca acea persoana a postat o poza cu tine spre exemplu in care te-a etichetat, poza va ramane si va fi vizibila celorlalti.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Binenteles! Doar tu nu vei putea interactiona cu acea persoana!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, doar tie n-o sa-ti mai apara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează