|

Dacă îmi șterg facebookul (perioada aceea te timp în care se efectuează ștergerea, adică cea de 30 de zile ),când intru și mă loghez, ștergerea se dezactivează?

| a răspuns:

Bună!

Da, ștergerea se va dezactiva dacă accesezi contul. Mai multe detalii găsești aici - https://www.facebook.com/help/359046244166395/

Ora De Net
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred, daca-mi amintesc trebuie sa apesi un buton, chestia asta nu-i automata.

| explică (pentru CookieDog):

Mersi

| a răspuns:

Da, ai 30 zile la dispoziție sa dezactivezi ștergerea. Apoi după 30 zile nu mai poți recupera contul deloc.

| explică (pentru Wizard99):

Eu mă refeream la alt ceva. Atunci când intru și mă loghez, deși eu am decis să îmi șterg facebookul, se dezactivează ștergerea?

| a răspuns (pentru anonim_4396):

După ce te loghezi și ești în procesul de ștergere, atunci Facebook te va anunța că "acest cont este programat pentru ștergere" și va trebui sa alegi pentru a anula ștergerea sau a continua ștergerea acestuia care se va face în ziua x, ora x.

| explică (pentru Wizard99):

Deci nu voi putea intra?

| a răspuns:

Nu te vei putea loga în aceasta perioada dacă nu anulezi tu ștergerea, iar dacă nu anulezi ștergerea, contul rămâne dezactivat și nici pe Facebook nu mai ești vizibil. Apoi după 30 zile FB te șterge de tot, nu vei mai putea accesa deloc contul. În schimb arhiva activităților tale, postări, comentarii, etc vor rămâne stocate la Facebook pentru încă mulți ani. Asta spune regulamentul Facebook, citește-l. Este o procedura de siguranță online pentru ca mulți fac nereguli online, apoi își șterg contul de Facebook crezând ca asa vor scăpa. Dar partea proasta ca Facebook păstrează arhive care pot fi accesate de politie.

| a răspuns (pentru Wizard99):

6 luni. Nu ani. După timpul asta se șterge definitiv și din arhiva lor.