|

Daca un cont de Facebook a fost inchis din cauza raporturilor, se mai poate afla ceva despre acel cont?

La politie sau de oamenii din it?

Se poate afla de pe un cont de Facebook seria telefonului de pe care a fost facut?

Urgentt va rooog. Dau funda

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Bianca,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau. Acest lucru poate dura o perioada mai lunga de timp avand in vedere numarul mare de utilizatori activi pe care ii are Facebook la nivel mondial.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Politia sau echipa de IT nu are nici o treaba cu contul tau de FB.
FaceBookul este o platforma online de socilizare, detinuta de o companie americana.
Daca acel cont a fost inchis de Administratia FB poti obtine informatie doar de la corporatia FB nu de la pOlitie sau oricine altcinneva.
Faptul ca au fost raportari, inseamna ca ai folosit FB-ul in mod neadecvat, postand ceea ce era interzis ori pentru ca nu ai limita legala de varsta, ca sa detii un cont de FB.
Nu, nu se poate afla de nicaieri numarul de teelfon cu care a fost facut FB.
Cat despre seria telefonului, doar compania telefonica care l-a vandut, poate sa spuna ce telefon era.
Oricum, seria de telefon nu ajuta la nimic intr-un cont de FB, ca nu-ti cere nimeni seria telefonului ci doar numarul de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, Politia poate avea acces la ele, daca actioneaza la timp. Datele se sterg definitiv dupa circa 90 de zile de la inchiderea contului.

Pune Google Translate pe http://www.bndestem.nl/......~ab96093d/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu. Este foarte putin probabil ca Facebook sa adune date despre seriile tuturor telefoanelor ( mai ales acum, dupa GDPR ).

Politia nu are acces la aceste date ( daca ar exista ) doar daca este ceva extrem de grav ( terorism, probleme de securitate nationala ). Oamenii din IT nici atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt date la "FBI" si mai stau inca un an stocate. Citeste termenii pe care i-ai acceptat cand ai facut contul. Ideal ar fi sa nu mai incerci sa-l redeschizi/loghezi etc. ca va aparea activ si va mai fi tinut stocat inca un an de la data logarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează