| Nuzicnume a întrebat:

Dau funda!
Medicii stomatologi la care mergi după ce plătești voucherul de pe teamdeals. sunt acreditați, fac tot ce scrie in voucher sau este o mega înșelătorie site-ul?

| Ora de net a răspuns:

Bună,

Pentru a te asigura ca un site de cumparaturi este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa magazinului fizic si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Avand in vedere ca situl teamdeals indeplineste criteriile de mai sus, el pare a fi unul de încredere. Sfatul nostru insa este sa verifici si autenticitatea furnizorilor de servicii (fie ei stomatologi sau alt tip de furnizori).

Ora De Net
2 răspunsuri:
| Opianne a răspuns:

Eu întotdeauna am căutat pe google numele dentistului, am sunat la cabinet și am întrebat dacă pot plati contravaloarea voucherului in cabinet.
Răspunsul a fost de fiecare data afirmativ.
Sunt medici stomatologi normali, cu tot ce le trebuie, și da, fac ce scrie in voucher. Trebuie sa tii cont că acest voucher pentru ei este o metodă de a aduce pacienți noi in cabinet, de astă au reduceri atât de mari.