|

De cateva zile cand deschid laptopul imi apare anuntul "Your Windows license expires on Sunday, September 2, 2018. Contact your system admin to get a product key.

You need to activate Windows in PC settings"

Ce se va intampla in 2 septembrie? Nu voi mai putea deschide laptopul? Macar vor fi salvate toate fisierele? Ce se va intampla daca nu voi avea o noua cheie pentru a activa Windowsul?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună,

Acest lucru înseamnă că licența ta de Windows nu este validă și trebuie să achiziționezi alta. Vei putea folosi în continuare computerul, dar sfatul nostru este să îți salvezi datele importante și să instalezi o variantă bună a sistemului de operare.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ba da, doar ca expira licenta, si isi va scrie mereu ca trebuie sa o activezi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este posibil sa nu mai porneasca, depinde de programele de securizare de pe kit-ul de instalare folosit.

Fisierele importante tie trebuie sa le salvezi TU, altfel risti ca la orice defectare a hard disk-ului sa le pierzi, chiar daca ai licebta valabila!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai liniștit, problema nu este așa de mare. Dacă nu ai un windows licențiat, mai mult ca sigur o să îți apară acest mesaj în continuare.
Singura soluție gratuită este un activator windows sau un clean install (refaci instalarea windows, după ce faci back-up la datele ce dorești să le păstrezi, bineînțeles).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează