|

De cateva zile Facebook mi-a blocat accesul la a aprecia fotografii si a urmari pagini sau a distribui postari pe motiv ca mi-a intrat cineva pe cont si din cauza ca am postat o fotografie facuta de mine (intr-un oras din Romania).

Imi arata ca sunt blocat pe intreaga perioada a acestei luni.Mentionez ca mi-am schimbat parola in caz ca cineva mi.ar fi spart contul.

Ce pot sa fac ca sa ma deblocheze inapoi?

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!

Trebuie să aștepți ca Facebook să activeze la loc opțiunile respective. Cel mai probabil acestea au fost blocate pentru că ai încălcat standardele comunității Facebook - https://www.facebook.com/communitystandards/

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

"(...) din cauza ca am postat o fotografie facuta de mine (intr-un oras din Romania"
Păi da, mor ăia de ciudă, când văd ce zăpadă avem noi pe aici.

Poți fi blocat de la anumite funcții atunci când abuzezi de acestea (ex: daca dai foarte multe likeuri intr-o zi, ori daca postezi un număr exagerat de imagini pe zi, ori trimiti prea multe cereri de prietenie, ți se poate bloca temporar, accesul la aceaste funcții. Există un număr limitat in orice, dar nu știu dacă îl cunoaște cineva.
Dacă ai primit penalizare 30 de zile, înseamnă că ai recidivat, adică ai mai fost suspendat. Cu fiecare încălcare a regulamentului, ei măresc zilele de pedeapsă. La început ești suspendat pentru 48 h, pe urmă pentru 72 h, pe urmă pentru 7 zile... etc
30 de zile e mult! Ai grijă că, odată cu următoarea greșeală, ți se poate închide contul definitiv.

Nu cred că a incercat nimeni să îți intre in cont. De fapt, poti verifica și singur, să vezi dacă îți aparțin toate dispozitivele afișate acolo.
Setări→ Securitate și conectare→Unde te-ai conectat...

NU poți face nimic! Aștepți să treacă cele 30 de zile.winking

1 răspuns: