| GsMihail a întrebat:

De ce antivirusul meu arata ca anumite aplicatii sunt virusi desi nu sunt.Am un prieten care are acelasi antivirus dar lui nu ii face asa.Este vorba de bitfinderFunda!

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil una dintre aplicații nu este actualizată. Este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
5 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Ce e aia bitfinder?
e o chestie degasit bitcoins? (bit _ finder)

si esti sigur ca e EXACT aceeasi versiune de antivirus si amandoua sunt updatate la zi?

| Catalin24n a răspuns:

Eu am avut ByteFender și nu ammia avut probleme, îți recomand sa dezinstalezi bytefender și sa istalezi Malwarebite, dacă aplicațiile respective vor fi semnalate ca viruși atunci poți reinstala alicaţia

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns (pentru Catalin24n):

Malwarebytes NU este antivirus. BitDefender da, este.

| Catalin24n a răspuns (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Malwarebites e anti virus