|

De ce nu mai poate sa imi trimita nimeni cerere de prietenie pe Facebook? Chiar e frustrant sincer, nu am atins limita de prieteni si nu mai pot nici sa dau *add* unor persoane.

Plz help, dau funda +vot

7 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Andreea,

Cel mai probabil ai foarte multe cereri existente deja la care nu ai raspuns si de aceea Facebook a blocat aceasta optiune - mai multe informatii aici https://www.facebook.com/help/320587401313728?helpref=faq_content

De asemenea, te sfatuim sa iti protejezi indeaproape datele personale, sa nu postezi in mod public pe internet si sa nu adaugi persoane straine sau care nu sunt de incredere in lista ta - securizandu-ti profilul vei fi mai putin expusa si mai putin susceptibila hartuirilor sau furtului de date.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă nu ai atins limita de prieteni, atunci ai prea multe persoane, cărora nu le-ai dai accept! happy
Trebuie să ștergi din cererile de prietenie, altfel alții nu vor putea să îți trimită noi cereri de prietenie.
Dacă aduni prietenii tăi din listă + persoanele pe care le ții încă în așteptare (nici nu le confirmi prietenia, nici nu le ștergi cererea), se ajunge la numărul limită de prieteni.
Probabil, tu ai activată și funcția de followers, unde a crescut numărul, tot din această cauză.
Verifică și la
Setări→ Confidențialitate→ Cine mă poate contacta→ Cine îți poate trimite cereri de prietenie → alege: Toată lumea (nu doar "prietenii prietenilor")

| explică (pentru floresdemayo):

Multumesc mult de tot :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce specialista te-ai facut doamna! Apropo, e posibila aceasta problema din cauza ca s-a jucat la setari si si-a scos singura butonul.
(Intre noi) Cine este userul cu nemele de ora de net care isi permite sa bage si banere?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Haide istețule, demonstrează că există "butonul" care stopează cererile de prietenie pe FB. Poate, doar dacă le-a respins prima cerere de prietenie și le-a dat... spam.
Userul "Ora de net"? Shhh, dacă sunt tot eu, ce zici, rămâne între noi? Vrei și tu, niște... ore de net? batting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce secretoase sunteti voi! Oricum nu sun tprea curios doar ca sare in ochi atatea pampoane la profil si are si drept de a afisa banere.

Cat pierzi dac aiti demonstrezi ca eu scot butonul de „ adauga de la contul meu Facebook"? Nu prin at-i da ignor sau alte magarii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Uita-te la setari, poate ai bifat din greseala acolo sa nu poti primi cereri de prietenie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează