|

De curand am avut o problema in legatura cu Facebook

Contul meu de Facebook a fost dezactivat chiar de Facebook si din pacate nu ma lasa nici sa-mi fac alt cont de Facebook si voiam si eu o mana de ajutor in sensul ca daca exista cineva care ma poate ajuta si pe mine cu un cont de Facebook mai vechi sau pe care nu-l mai foloseste pentru a incerca cumva sa ma intorc inapoi pe Facebook chiar daca din contul altcuiva si bineinteles ca cine imi va da un cont de Facebook mai vechi sau pe care nu-l mai foloseste, ca-mi voi pune detaliile mele

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator, varsta sub 13 ani etc.

Recomandarea noastra este sa citesti cu atentie regulamentul Facebook si sa te asiguri ca prin crearea unui cont nou nu il incalci din nou. Facebook va identifica astfel de incercari si iti va bloca din nou accesul.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti lua un cont de la cineva ca nu-ti va da nimeni un cont. Sunt si alte solutii. Fa-ti alta adresa de e-mail (poti sa-ti faci si 100) si-ti faci alt cont. Daca nu te lasa de pe PC-ul tau, mergi pe al unui prieten (ai grije sa nu lasi parola acolo) iti faci contul si revii acasa de unde intri pe el si gata. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La blocarea unui cont Facebook, apare afisat mesajul si scopul pentru care a fost blocat! Eu cred ca in fapt, doresti contul cuiva de Facebook de pe care sa faci un abuz, asa incat recomand tuturor, NICIODATA sa nu ofere un cont de Facebook, intrucat este pasibil de raspunderi, in cazul unor abuzuri; hartuire, limbaje injurioase, raspandire de informatii false etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează