|

Dupa cat timp raspunde Facebook la o constestație? In data de 30.08. 2017 am facut contestația si inca nu am primit niciun raspund, contestația inca este deschisă, azi e data de 24.09.17, cat timp trebuie sa mai astept?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau (acest lucru poate dura avand in vedere ca Facebook are peste 2 miliarde de utilizatori).

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde in ce limba ai scris contestatia!
Daca ai scris-o in romana, va fi categoric ignorata, limba ceruta fiind engleza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie mi-au raspuns in maxim 3 zile, la tine s-a delungit cam mult, incearca de pe un alt cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Am facut si de pe alt cont si tot nu raspunde...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează