| Allys19 a întrebat:

E adevărat ca orice poza trimisa prim Messenger se pune automat pe net? E grav dacă se trimit poze cu acte pe messenger?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Protecția datelor este un subiect serios în care platformele mari și serioase investesc foarte mult, tocmai pentru a se asigura că informațiile private ale utilizatorilor sunt securizate.

Pozele trimise pe Messenger pot fi accesate de tine și de persoana căreia i le-ai trimis. Acele imagini sunt stocate și de către Facebook. Acest lucru nu înseamnă că sunt făcute publice pe internet. Acestea nu pot fi accesate de oricine. Facebook nu are dreptul să distribuie sau să facă vizibile acele poze fără acordul tău.

Recomandarea noastră este să trimiți poze cu acte numai dacă este necesar și către destinatari siguri, nu către persoane/profiluri pe care nu le cunoști. Nu este grav atâta timp cât era într-adevăr nevoie să trimiți acele acte și persoana căreia i-ai trimis este de încredere.

În plus, dacă ești în continuare îngrijorată de confidențialitatea datelor pe Messenger, față de Facebook, poți folosi și varianta de Conversație Secretă din Messenger. Poți intra în conversația cu o persoană -> click pe imaginea cu i din partea dreaptă sus -> Selectezi conversație secretă. Informațiile din conversația respectivă nu sunt vizibile nici pentru Facebook. Aici găsești mai multe informații: https://ro-ro.facebook.com/......3321594605

Ora De Net
4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu-i adevărat! Rămân păstrate în arhiva Messenger, nimeni nu stă să îți afle ție parola (nici măcar nu poate!) ca să aibă acces la contul tău. Eu am trimis și nu s-a întâmplat absolut nimic.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai ea ramane pe un server. Nu e indicat sa tot trimiti poze importante cum ar fi acte. Eu trimit numai prin mail ce e important.

| floreadan a răspuns:

Ar fi indicat sa nu trimiti poze cu acte pe messenger.