|

Este adevarat cu pretul produselor de pe aplicatia wish? si plata cu cardul este sigura... primest acele produse stie careva?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Pentru a te asigura ca un site de cumparaturi este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa magazinului fizic si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Mai mult decat atat, asigura-te ca pagina unde introduci datele bancare este securizata - paginile securizare au https:// in fata lor si o iconita cu un lacat. Daca crezi vreun moment ca ceva este in neregula, poti suna la banca pentru a verifica tranzactiile sau pentru a bloca cardul.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

E sigura, poti sa iti protejezi datele cardului, gasesti pe net tutoriale despre asta.
Pretul ala este, daca nu se adauga si transportul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bondarel99):

Daca se refera la wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.

Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!

Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.

Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Eu am comandat produse de 4 sau 5 ori. Nici o data nu mi-au venit iar banii au fost luati totusi de pe card... La fel a patit si matusa mea si cateva prietene... Asta este situatie mea, acum nu stiu exact care e treaba cu site-ul. Tot ce iti pot spune este ca multi au luat teapa cu acel site. Eu zic sa nu comanzi de acolo. Aceleasi produse la aceleasi preturi, poate chiar mai ieftine, le gasesti pe AliExpress care este un site sigur. Acolo am dat peste 10 comenzi si toate au venit in stare perfecta! Succes si sper ca te-am ajutat! Pup, pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Eu am comandat de pe wish de multe ori si produsele mi-au venit acasa in stare foarte buna. Nu este teapa. Cei ce spun ca este teapa inseamna ca ceva au gresit de nu le-a venit produsele acasa. Eu fac cumparaturi de pe aceasta aplicatie de aproape jumatate de an si nu am avut probleme

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează