| Marius1010 a întrebat:

Heey am o intrebare am intrebat mai multi fotografi pentru o vacanta in Franta pentru un majorat ( nu conteaza asta) iar multi mi au răspuns că nu pot altii ca da iar unul dintre ei numit Goguci( e destul de cunoscut ) am intrebat politicos iar el mi-a răspuns că 2300€( am crezut ca zice asta doar pentru ca am 17 ani ) doar pozele cu camera separat si biletul de avion platit si am rămas masca la ce pret piperat are si i-am zis si dupa 10 min de conversatie începe să mă facă in toate felurile si + multe jigniri. Ce pot sa fac in cazul acesta. Pot sa l reclam pe undeva?( poate ajuta si ca s minor ).

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Ne pare rău că ai întâlnit o astfel de situație neplăcută! Sfatul nostru este să nu răspunzi și să blochezi persoanele care te jignesc sau îți vorbesc urât. Pe viitor, roagă-i pe părinții tăi să te ajute în identificarea de furnizori de servicii pentru a te asigura că aceștia sunt serioși.

Ora De Net
6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Păi cum vine asta, tu vrei majorat în Franța cu fotograf personal și te miri că este scump? Dacă este un fotograf cunoscut face banii ăia la o nuntă, nu e nevoie să se chinuie câteva zile cu toate echipamentele prin avioane și pe unde mai vreți voi să-l cărați.

Este ca și cum ai intra în reprezentanța Ferrari și ai începe să te plângi că este piperat prețul. Dacă nu ai bani de Ferrari, ce cauți acolo?

Nu este ok că te-a jignit, dar atunci când cineva îți pierde vremea și apoi îți spune că ai prețul prea piperat este posibil să te enervezi un pic.

| Marius1010 explică (pentru johnnny123):

Nu e atat de cunoscut nu are legatura Ferrari el e deocamdată la inceput nu m-am mirat atat de mult de cat mi-a cerut de cum a reacționat si nu m-a facut ou si otet pentru nimic a răbufnit dintr o data fara motiv iar eu nu i-am facut nimic.

| DarthNiger a răspuns:

Daca spui ca e cunoscut atunci nici nu ar trebui sa te miri de ce cere asa de mult, mai ales fotograf personal, ce credeai, ca cere 50 de lei pentru o fotografie si gata? daca ti se parea scump puteai pur si simplu sa spui ca nu doresti sa apelezi la serviciile lui, nu cred ca te-a injurat degeaba, probabil te-ai certat cu el la telefon pe baza pretului, nu are rost sa il reclami doar pentru atata lucru, doar nu te-a batut.

| Marius1010 explică (pentru DarthNiger):

Nu e atat de cunoscut e încă la început nu credeam ca cere 50 de lei...( mersi de ironie ) am zis normal am vorbit in primul rand pe Instagram nici macar nu l am jignit si chiar m-a înjurat degeaba.

| Anonima32145 a răspuns:

O rogi pe mama sau pe tatal tau sa mergeti la politie sa faceti plangere. Altceva nu ai ce-i face. Dacaai sters conversatiile nu mai ai ce face.