|

Hei! In vara am avut un iphone si l-am dat, problema este ca a ramas contul meu de iclould inclusiv contul de yt. Si acum cateva zile am observat ca tot intra cineva pe el deoarece aparea la cautare lucruri pe care nici macar nu le am cautat. Intrebarea este: cum pot dezactiva contul de yt de pe telefonul acela? Am incercat prin schimbarea parolei dar tot a ramas conectat si tot intra pe el.

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Ines,

Iti recomandam sa iti schimbi parola de Youtube si cea de iCloud astfel incat persoana respectiva sa nu mai aiba acces la conturile si datele tale.

Pe viitor iti recomandam sa resetezi telefonul inainte de a-l vinde sau da altcuiva pentru a te asigura ca datele tale personale nu sunt compromise.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stergi canalul de Youtube si automat se sterge contul de Youtube. Apoi te loghezi cu acelasi email, si ti se face pe loc cont nou de Youtube. Altfel nu ai ce sa faci

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra pe contul de google schimba parola, si pe undeva prin setarile de securitate trebuie sa fie o optiune ceva gen :examineaza dispozitivele conectate sau sesiunile actuale, apoi da pe deconecteaza la toate dipozitivele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu, schimbi parolele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează