| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, cum aș putea să scap de avertismentele (de la moderatori) inutile de pe Forum Softpedia? Cineva îmi copiază poza, numele și unele date și eu primesc puncte și la final ban. Cum pot rezolva asta? Cum pot raporta acest abuz? PS: cred că și moderatorii se răzbună din moment ce am arătat dovezi.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Faci reclamatie la adminul forumului ca cineva isi face cont fals cu numele si pozele tale.
Tu nu poti primi ban pe contul tau, ca-i diferit de celalalt.

| zilog a răspuns:

Există instituții in România care se ocupă cu cercetarea conflictelor informatice si cu nimic alt ceva. te duci frumos pe ușă la instituțîa respectivă si povestești treba asta. vezi ca este pe partea dreapta cum intri din 1mai pe mareșal averescu. la nr 8-10 pe maresal averescu.
Și pe urmă să imi spui și mie care este senzația ta de cețățean român
sa imi spui si mie cum sau comportat oamenii cu tine si daca te-au izgonit sau țî-au spus
poftițî Domnule cetățean al Republicii Democrate România cu ce vă putem noi prestatorii de servicii plătiți din bugetul statului unde ați contribuit să vă fim de folos

Pt că mai există și țări din astea in care dacă ești cetățean și plătești taxe si impozite si nu ai nici o datorie la stat si niciodata nu ai cerut nimic gratis de la stat nci șomaj nimic nimic moca nici concediu medical nimic atunci statul stie că tu nu ai vrut niciodata nimic gratis de la ei si când te duci să le spui că țî-s-a întâmplat.o treabă dinasta ei chiar iau măsuri șî te țin la curent cu mersul anchetei si cu pedeapsa care a primit-o cel care facea treburile astea.

As vrea să imi spui cum s-au purtat românii cu tine pentru că aș vrea să stiu si eu cum mai stua treburile prin Românica

| zilog a răspuns:

Cea mai simpla versiune stergi contul de tot si uiti ca a existat vreo data acel site!