|

Hei TPU cum pot afla parola uni cont de Facebook nu vreau sa fac rau dar contul mi-a fost spart si toate mijloacele de resetare au fost schumbate asfel acum nu mai pot reseta parola

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai intalnit o astfel de situatie neoplacuta. Incearca sa iti recuperezi contul folosind facebook.com/hacked

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. In coltul din dreapta sus al Facebook, exista o sageata de unde poti accesa Settings, si mai apoi Security. Vei gasi acolo optiunile oferite: setarea numarului de telefon, primirea de mesaje SMS atunci cand contul este accesat de pe un browser strain, setarea unor intrebari de securitate pentru recupererea contului, etc.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti cere parola noua pe baza informatiilor tale personale, ce le-ai dat.
Intrii la "Am uitat parola" sau "Forget Password", acolo iti va cere cateva date stiute de tine, dupa care iti trimite (in e-mail-ul tau de registrare) o posibilitate de acces temporar in contul tau (link sau parola provizorie).
Imediat dupa ce ai intrat trebuie sa-ti pui o parola noua.
Daca nu reusesti, atunci va trebui sa-ti faci un cont nou.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mijloacele de resetare ale parolei nu pot fi schimbate, acele intreabari de securitate si nici macar emailul nu cred ca il poti schimba. Incearca cum a zis Bula, sau trimite un email la cei de la Facebook, demonstreaza ca e al tau si zi macar sa-l stearga daca nu ti-l dau inapoi, ca sunt date cu caracter personal acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează