| Alexys18 a întrebat:

Imi tot apar link.uri pe FB ca si cum le-aș pune sau da share eu, dar nu am nicio legătura cu ele, unele sunt chiar prostești (gen',, afla flacara din inima ta ",,, ce poziție de *** ți se potrivește ",,, afla sufletul tău pereche " etc. ) Am multi prietenii in lista si nu vreau sa cada astea, le tot șterg si apar peste câteva ore altele. Va rog ajutați-mă! Nu vrea sa ajung prin a-mi șterge tot profilul de FB. Dau FUNDA! Plz...

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai intampinat o astfel de situatie neplacuta. Acele postari apar din cauza unui virus pe Facebook. Pentru a-l indeparta, trebuie sa mergi cu mouse-ul in coltul din drepta sus a paginii de Facebook, sa dai click pe sageata si mai apoi sa alegi, din lista care va aparea, optiunea Settings. Mai apoi, mergi la lista din partea stanga si acceseaza Apps. Iti vor aparea aplicatiile pe care le folosesti, cu care contul tau este conectat. In acea lista exista si acest virus deghizat sub forma unei aplicatii. Poti sterge toate aplicatiile sau le poti sterge pe cele care ti se par suspecte, cele pe care nu iti amintesti sa le fi accesat sau folosit. Faci acest lucru accesand X-ul din dreptul fiecarei aplicatii.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îți apare așa, fiindcă, ai fost de acord cu termenii și condițiile lor (una dintre condiții era să-ți dau acceptul, pentru ca ei să posteze în numele tău pe FB), atunci când ai fost provocat(ă) să testezi un joc de-al lor.
Intră aici Https://www.facebook.com/settings?tab=applications și șterge toate aplicațiile, gen: "cooltest", "nametest", "Nozhit" etc.
Altădată, trebuie să citești cu atenție cerințele lor, fiindcă nu toate testele pe Fb pretind acest lucru. Unele da, altele nu. Renunța la acele teste, care vezi că exagerează. Oricum, e doar pentru amuzament, nimic real. :)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mergi in setari ( pe Facebook ), apoi aplicatii, apoi "te-ai conectat cu Facebook". Verifica carei aplicatii ai oferit permisiunea sa iti posteze in mod automat in pagina. Tot de aici poti si dezactiva. Pur si simplu stergi aplicatia in cauza.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cel mai simplu dezinstalezi browserul si il instalezi din nou.

| Bogdan_Bogdancs_1991 a răspuns:

Aici chiar nu stiu nici eu din cate stiam nu mai dai like la pagina sau intri pe pagina si dai dislike sa iti dispară like-ul de acolo apoi nu iti mai apare ori dai nu mai urmări intrând pe setări.