| Danuta_Maria_1996 a întrebat:

Hei TPU, mi-am pierdut contul de Facebook, nu mai am vechiul numar de telefon dar inca mai am parola si emailul. Am aproximativ 5000 de urmaritori si imi doresc super mult sa il recuperez. !

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Dacă știi adresa de email și parola ar trebui să te poți conecta și fără telefon.

Dacă pentru conectare ai nevoie să introduci un cod primit pe telefon, înseamnă că ai activat în trecut Autentificarea în doi pași (ai nevoie atât de parolă cât și de codul de verificare).

Pentru că nu mai ai acces la numărul vechi de telefon, îți recomandăm să își confirmi contul încercând să te conectezi de pe un dispozitiv (calculator sau telefon) pe care ai mai fost conectată în trecut.

Cei de la Facebook au scris aici mai multe despre această situație: https://www.facebook.com/help/147926301947841

Sperăm că vei reuși să-ți recuperezi contul.

Ora De Net
5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Incearcă să te loghezi cu ceea ce ai (email si parola). Daca le scrii corect in spatiul destinat lor, te poti loga linistita. Telefonul nu e necesar daca stii email cu care ti-ai creat contul.
E mai grav daca vei uita (si) parola de la email. Noteaz-o undeva, pentru a preveni alte probleme.

| Mosotti a răspuns:

5000?! Iti cer datele personale, nu?! Sau trimite cod pe telefon, asa ca ai pierdut contul! Fa-ti altul, si daca nu mai ai urmaritorii aia ce? Repui poza, sau alta, si te vor regasi din nou, asta este. Iar la o adica iti cer datele personale, si va trebui sa le dai daca vrei sa ai contul iar, nu mai merge chiar asa sa faca fiecare ce vrea, zic la general, nu de tine.

De ce te int asa mult aia 5000?! Poate li s-a parut ceva suspect si te-au ars. Ca doar nu poti vb cu toti aia ca sa zici ca ai comunicare cu ei si ti-ai pierdut prietenii, apropiatii te stiu oricum si pe noul cont ca o sa-i anunti, cei cu care vb curent, iti faci alt cont si ii apelezi, nu e mare lucru.
Asta sunt unii moderatori care se mai joaca putin uneori, si eu m-am trezit fara cont si am facut altul, nu facusem nimic rau, si eu aveam mailul, m-a suspendat si gata, cu totul. Si la astia n-ai ce sa le zici si sa le faci ca nu discuta cu nimeni.

| Nonolita a răspuns:

Daca ai emailul si parola, care este problema? Nu inteleg.

| Mosotti a răspuns (pentru Nonolita):

E problema, ca astia iti cer si datele personale, eventual poza, si daca ai pasu si useru si le vine lor pe chelie sa te reverifice.