|

Hei TPU! Stie cineva un generator de likeuri Pt pozele de pe Instagram? Unul gratis și sigur. Nu vreau sa îmi dea și bani (PTR ca sunt și dinalea). Și sa îmi ziceți daca se poate face la câte poze vreau sau doar la una

Dau fundița

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Inainte de a te intreba cum poti obtine mai multi urmaritori sau mai multe aprecieri, credem ca e bine sa iti raspunzi la o serie de intrebari precum: De ce iti doresti sa ai mai multi urmaritori? Ce scop iti doresti sa aiba pagina ta? Ce iti doresti sa oferi urmaritorilor tai in materie de continut? Ce iti doresti sa faca urmaritorii tai pe acea pagina? Daca este vorba despre o pagina personala, esti dispusa sa iti asumi ca te vei expune public, fapt ce poate duce la anumite probleme (hartuire, furt de date personale etc.)?

In functie de aria ta de interes, poti obtine in mod natural o comunitate in jurul paginii tale daca oferi utilizatorilor continut original, de calitate, care este de interes pentru ei.

Mult succes!

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Si daca nu strangi nu stiu cate like-uri pe Instagram, nu mai mananci 3 zile? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aia din vechime, credeau ca o sa iventeze masini zburatoare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt unele aplicatii care iti dau haştag-uri pentru o anumita tema (animale, plante, city, nature, sky, sunset, surnise) si le copiezi (in functie de poza ta) si le pui in descriere si o sa primesti likeuri si follow de la diferite persoane din lume. Nu mai stiu exact numele dar sigur gasesti in magazin play daca scrii Instagram followers. Dupa ce faci cate likeuri vrei tu poti sterge acele haştag-uri (ex: #city, #crowed)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singurele aplicatii existente pentru asa ceva te pun sa dai follow altor utilizatori pentru a strange monede sau trebuie sa descarci anumite aplicatii.
In concluzie aplicatie care iti da instant followers nu exista sau cel putin eu nu stiu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"bun" si "gratis" nu merg impreuna.Nu exista generator.Aceste programe care iti adauga like-uri la poza functioneaza folosind conturi de Instagram, pe care le foloseste pentru a da like la o anumita postare.Acetse conturi de insagram sunt greu de obtinut ceea ce inseamna ca daca cineva a facut un asemeanea program care vine deja cu conturile, o sa coste o gramada de bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează