|

Hei,TPU.

Vreau sa intru pe deep weeb, ce credeti ca este acolo? Si are ceva daca intru?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Termenul "deep web" se refera la continutul de pe Internet care nu este indexat de motoarele mari de cautare, adica nu se poate gasi la o simpla cautare Google.

Un clip care explica ce inseamna acest lucru gasesti aici https://www.youtube.com/watch?v=_UOK7aRmUtw

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"Si are ceva daca intru?" - nu are absolut nimica, depinde unde intrii (oricum nu vei trece de siteuri cu parola ca nu esti tu hacker, si daca nu faci asta nu dai de necaz).

"ce credeti ca este acolo?" - totul/orice

"Vreau sa intru pe deep weeb" - basic deep web - yahoo mail, gmail, etc.; depinde unde vrei sa intri. Deper on the web - darknet, freenet, i2pnet,etc. Mai jos de darknet nu vei ajunge tu, ca nu esti cracker.

Ce te intereseaza pe tine, cred, lvl 4a-darknet, nu mai e ce a fost, acum e "patrulat" de fbi. Doar tor network e server american nu?! isi permit sa isi monitorizeze propria retea. Au cam sters tot din el. Abia mai gasesti ceva interesant.

Mai mult gasesti in lvl3 pe siteurile "redirect", cele accesate cu parola click. Oricum se zice ca lvl 3 e cel mai mare.

3 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Navigarea pe deep web se face pe proprie raspundere. Sfatul meu ar fi sa nu iti creezi probleme singura. Pe langa faptul ca vei da peste un continut nu prea placut, risti sa ai probleme cu autoritatile care au in vedere persoanele care navigheaza prin acele locuri. Ca sa iti faci o idee despre ce poti gasi acolo cauta pe Youtube Paul Dadrian - Descoperiri Socante Facute pe Internetul Ascuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează